打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] gameone仲有冇心搞好天龍?

我都玩左幾年港服
2-3年前成日聽好多人話  港服已經唔掂 已經放號等等
我個陣都仲係對港服一條心  
繼續個個月入點  林住無論點都會玩到佢執  唔會放棄
但事實係  當去到一個位  你身邊既朋友走得7788
遊戲人流  水平  管理等等愈來愈下降  
真係會心死   
PS:已轉戰國服天龍半年
回復 支持 反對

唉,由開始玩到退出,真到而家都仲未搵到一隻好玩過天龍呢隻game
我想玩返天龍,話晒玩左5年,點都有感情..可惜人流太小,差唔多單機,刷野難搵人,搞到冇心,冇勁玩...同埋上線唔知做乜,on居居咁,在線朋友冇個on..仲玩尼仲乜???曾經多次開新角重玩,重新結識朋友,可惜最後都還是放棄..因為..大家都知道原因..

希望有一天有新代理 買下天龍1版權,重新開始吧...(祈禱)
真心唔希望一隻好既遊戲就咁玩完...
喜怒哀樂只有天龍能帶給我的,唯一能夠玩到有感情
哭過,笑過,多麼懷念啊
回復 支持 反對

ON9 GAME來既第一個,叫橫行天下,緊係LA,都沒人玩
回復 支持 反對

gameone對天龍 係懶散 hea做 愛理不理 而且算死草

gameflier俾我感覺係積極 陳出不窮 回饋玩家
回復 支持 反對

真係好核突
回復 支持 反對

大家可以睇下Gameone一些曾經輝煌既遊戲;例如古惑仔之義;古龍

雖然遊戲仍然存在;但對上既更新{真正的更新}已經系幾年前既事

所以我估天龍八部Online一直會存在;但更新會慢慢減少;再過多年幾兩年;就會完全停止更新

Gameone官網既天龍Icon亦會由大大個;變到細細個放埋一二邊唔顯眼既地方

呢D就系本土代理既作風;每隻Game都只會搞好頭幾年;當賺夠你一筆;就唔再理隻Game

將D心機放落另一隻新遊戲;再賺另一班新玩家一筆;無限Loop
回復 支持 反對

除了時裝...真的沒什麼再值得我留戀...
畢竟件件時裝都是我寶貝..是我的心血結精
手上有16套永時...
10套可以染色...
其中8件都是稀有色時裝...
石什麼的已經不想再用錢玩了
只想就這樣玩下去..
直到一天..
當我的朋友全走了
那也是我結束的時候了....
回復 支持 反對