查看: 28364|回復: 59
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 慕容山莊SER=CHEAP SER?

懶人包:個SER既AC平=CHEAP?

事緣
我有興趣過北SER收隻AC
乂龍頭大佬乂
"食丹"逍遙
佢放7千,早排問左價,岩岩留左電話 叫佢SEND張屬性圖我望下
然後傾左陣,我話6千即易,佢企硬7千(如上圖)
跟住我就叫佢放比人
然後佢就開始咀炮
佢首先侮辱我人格,鬧我無錢,話我窮就唔好收AC
我話出糧有錢先易,佢又話驚我放飛機又9又7
第1.侮辱左我人格
第2.侮辱左成個慕容山莊SER
係唔係一個SER既野平,就=果個SER係CHEAP?
我玩一個物價低既SER,唔代表我無錢,唔代表我用錢小過你
我本人慕容山莊有1隻67石重樓肩天山,1隻真丹峨
論真丹,我多丹過佢,呢個唔係重點
重點係我同呢位"龍頭大佬"
同一個世族,不滅族
我去搵惡鬼(不滅族長)(北SER天下話事人),龍頭大佬(天下幫)
傾左一論,惡鬼比我既答覆,我唔可以因為你地既私人因怨而踢我SER既人出族
咁既話,我話佢鬧晒我地成個SER 係CHEAP人玩既CHEAP SER
惡鬼對於呢個問題既答覆係,我既身份好難做,我知佢唔岩,我代佢道歉

其實我想要一個交代
一係叫龍頭大佬本人公開向我同埋我SER D人道歉
一係直接西佢出族

惡鬼:我唔會西佢出族
惡鬼:我逼唔到佢本人道歉

咁對唔住,我搵錯人,令到佢難做,係我錯
既然族長都做唔到野,逼唔到佢道歉,唔"可以"西佢出族,因為係"私人因怨"
咁我留係個世族都無用,我開POST只係想問一個問題

識人係唔係大晒? 識惡鬼,就代表可以鬧人? 鬧完人唔洗比人踢?
我眼見既係北SER 琪琪鬧人唔使比人踢,北SER 龍頭大佬鬧晒我地成SER人唔使比人踢

個SER既AC平,小人玩代表個SER CHEAP
我想講你買點個價錢同我一樣
我個SER 小人玩AC平唔代表CHEAP
我用落天龍既錢唔會比你小
既然惡鬼比唔到個交代我既,我自己走,無必要留係到

如果有慕容山莊既玩家見到,而你隻人又身處不滅世族,你自己諗下你可唔可以忍受一個咁樣既
"自己人"侮辱我地成個SER
如果你忍到,我無野講
如果你忍唔到,退世族,起碼比惡鬼知道,佢保一個人,得罪晒我地成個SER

如果你地認為升龍紋刷王0 比起個人尊嚴更加重要既,咁我無野好講
亦都無D咁既朋友 惡鬼一日比唔到交代我
我本人兩隻AC都唔會入番不滅世族
歡迎其他慕容SER人士加入

回復

@@之前我地月下同惡人單野都係甘啦 惡鬼又咪係到扮哂中立既跟住最後又咪係攬番自己人 一早知佢咩料 =.= 你宜家先黎話出族都冇人幫手打佢啦, 佢地成班日日餓狗搶屎 幾10條友追住幾條友黎打,仲要比天山玩到傻 ON99, 老老十十, 成半個族既人都係為左龍文刷先入去咖咋 唔通入去貪未悶夠咩.
P.S: 仲有世族不嬲北SER人話哂事 逍SER同新SER只係一個跟尾狗, 所有野最後咩都要問過哂惡鬼先得, 佢唔LIKE? 甘你地收得皮 遲早比人西哂出族, 還掂宜家SER又悶族又悶. 我地月下已經係一個例子啦. 所以呢我真心建議新SER同逍SER長老 要努力KEEP住刷鞋.
.. 其實用腦都唸到下, 一個跟左自己好耐既人 同埋一個第2個SER既人, 作為惡鬼你會幫邊個? 好明顯經過上次月下比佢地西出族個件事就知佢係一個咩人 唔會同你講邊個岩邊個錯, 只會幫自己友, 就算佢自己友係錯既都好.  

@@你跟左無名小子甘耐, 佢都幫你唔到咩? @@ 甘又係 點會為左你一個人放棄成個世族呀!  根本前車可鑒
回復 支持 反對

龍頭大佬 固然態度唔好 又恐嚇post你電話上網 (1.未經他人同意公開他人資料.   2.威脅他人會使該其他人的人身,名譽或財產遭受損害,使受威脅者或其他人受驚 )<-- 可能刑事

但樓主本身都有唔啱, 既然人地企硬7千,亦講左不議,你仲係要6千收煩住人,自然搞到人地發火.
係WTSAPP 對話明顯睇到你6千收唔到,自己都嬲,所以打左 " 哦   88   慢慢企    再加個表情"     明顯係想撩交打既意思 特別係個表情.  而係你打E幾句之前 龍頭大佬都冇口出惡言.

去到NO.3幅 對話 並唔係完整對話 你應該威脅過佢報警 佢先會話佢係UK  樓主唔好顯得自己好清高

而龍頭大佬係冇提過慕容SER  慕容<--係冇出現過  天外天--->新ser
就算佢係指慕容ser 都係cheaper    慕容ser既野平過 北ser  至於話你cheap 明顯係因為你係要6千收佢AC

---------------------
其實我想要一個交代
一係叫龍頭大佬本人公開向我同埋我SER D人道歉
一係直接西佢出族

惡鬼:我唔會西佢出族
惡鬼:我逼唔到佢本人道歉

咁對唔住,我搵錯人,令到佢難做,係我錯
既然族長都做唔到野,逼唔到佢道歉,唔"可以"西佢出族,因為係"私人因怨"
咁我留係個世族都無用,我開POST只係想問一個問題

識人係唔係大晒? 識惡鬼,就代表可以鬧人? 鬧完人唔洗比人踢?
我眼見既係北SER 琪琪鬧人唔使比人踢,北SER 龍頭大佬鬧晒我地成SER人唔使比人踢

個SER既AC平,小人玩代表個SER CHEAP
我想講你買點個價錢同我一樣
我個SER 小人玩AC平唔代表CHEAP
我用落天龍既錢唔會比你小
既然惡鬼比唔到個交代我既,我自己走,無必要留係到

如果有慕容山莊既玩家見到,而你隻人又身處不滅世族,你自己諗下你可唔可以忍受一個咁樣既
"自己人"侮辱我地成個SER
如果你忍到,我無野講
如果你忍唔到,退世族,起碼比惡鬼知道,佢保一個人,得罪晒我地成個SER

如果你地認為升龍紋刷王0 比起個人尊嚴更加重要既,咁我無野好講
亦都無D咁既朋友 惡鬼一日比唔到交代我
我本人兩隻AC都唔會入番不滅世族
歡迎其他慕容SER人士加入
-------------
一大段都係想煽動慕容SER 群眾幫下口 比壓力惡鬼  西龍頭大佬出族  

北SER 天下不嬲都係幫自己友  你去同惡鬼講明顯係冇用
分析已完
回復 支持 反對

龍頭大佬 固然態度唔好 又恐嚇post你電話上網 (1.未經他人同意公開他人資料.   2.威脅他人會使該其他人的人 ...
yalp88 發表於 23-7-2014 04:37

重點: 北SER 天下不嬲都係幫自己友  你去同惡鬼講明顯係冇用
回復 支持 反對

我糸無名小子 我講返以前月下單野 當時 惡人同月下 屬於 慕容ser入面內哄的 本身惡鬼唔插手呢件事 點解之後會幫手 就糸因為你地月下殺左槍霸王 令到件事 又ser內哄變成族戰
回復 支持 反對

回復 5# wah2oo1

又糸槍狗累事:lol: 槍狗呢家輸到柒下柒下咁 原來仲搞到月下比人踢走:victory:
回復 支持 反對

龍頭大佬 固然態度唔好 又恐嚇post你電話上網 (1.未經他人同意公開他人資料.   2.威脅他人會使該其他人的人 ...
yalp88 發表於 23-7-2014 04:37

搞清楚
條友講到明 7千不議
我多口 問一句
6千考唔考慮
我無煩住叫佢6千放
係佢係咁叫我收佢,又話抵又話北ser火逍驚貴
同埋如果你覺得88 同埋你慢慢放 係會引起佢不爽既:lol: 咁我真係無野講
回復 支持 反對

回復 3# yalp88

惡鬼最大粒又係北ser人:lol: 唔搵佢傾我就真係諗唔到搵who傾:lol:
果個符號撩交打 咁就pk 我應該日日同人打交嘈交
個符號我最常用:dizzy:
至於你話佢無出惡言 我覺得佢講到曬咁多口水果句 我覺得已經夠晒惡意
收你ac唔可以搵你俱下價傾下隻人?咁你都幾惡下啵 咁樣叫晒口水咪7放啦;P
回復 支持 反對

回復 3# yalp88

無,可能我表達能力差啦:dizzy:
又無你諗到咁勁 比壓力惡鬼
我只係想開post問下 ac平既ser係唔係cheap ser姐:lol:
回復 支持 反對

刷完龍紋咪飛起同盟:lol:
回復 支持 反對