SDNE - PVP報到 & 外交區 (ヾノ・ω・`)ヾノ

查看數: 7951 | 評論數: 16 | 收藏 0
關燈 | 提示:支持鍵盤翻頁<-左 右->
    組圖打開中,請稍候......
發佈時間: 8-3-2016 03:40

正文摘要:

本帖最後由 ericlf2007 於 8-3-2016 05:14 編輯 GAME名: LV5 OTL個名已經唔知比冰個用左 基本操作同SD冇乜分別 一樣有收刀/甩刀/MCA/反SP   不過時機同手感就有好大分別   就算SD老玩 ...

回復

聶羅阿瑪特 發表於 30-3-2016 18:15:24
請問點樣 download 同開戶口﹖

是不是在以下網站開戶口﹖
wind422 發表於 23-3-2016 18:51

韓國開帳好多都要手機驗證....正常應該收ac吧
ken88623 發表於 28-3-2016 22:02:44
搵人長期3排 有rc/skype為佳
啊哈啊哈 發表於 25-3-2016 19:14:02
ID:FredYip1996
招人一齊玩
billson 發表於 23-3-2016 19:50:40
wind422 發表於 23-3-2016 18:51:34
請問點樣 download 同開戶口﹖

是不是在以下網站開戶口﹖
https://www.obtgame.com/verified ... korean-account.html
yeungyy9 發表於 22-3-2016 18:56:50
game名:hotocacao
有冇人知點開鏡?
ken88623 發表於 19-3-2016 10:42:39
放sd2ac
bevisyin 發表於 19-3-2016 01:44:57
想淘個AC玩....但有機會比人封號.....
算..等港/台服
咪9比GAMEONE代理PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ...
hkkoko 發表於 17-3-2016 01:45

講真依加bandal自己代理都唔出奇(佢手遊都自己搞)

不過就算係gameone大家咪一樣照跳火坑
hkkoko 發表於 17-3-2016 01:45:25
想淘個AC玩....但有機會比人封號.....
算..等港/台服
咪9比GAMEONE代理PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
henry9207 發表於 16-3-2016 22:48:59
87,push~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
快速回復 返回頂部 返回列表