查看: 23876|回復: 205
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[拉票] 2023年樂古女神拉票區

關閉 [複製鏈接]

2023年樂古女神進行得如火如荼
由今日到3月30日任何會員都可在此(一位候選人每天不多於5次)為心目中支持的女神拉票打氣
除了拉票字句外,必須附有有關候選人的圖片來進行拉票。
每次可獲得500樂點。
回復

Candy王家晴奪冠巡遊後生病

Candy在ig story中上載由媽媽煮的芫茜魚肉湯和清炒苦瓜,並表示自己發燒和喉嚨痛。

相信Candy是在剛過去的樂古女神賽事中體力透支,加上在奪冠後持續進行慶祝活動,缺乏時間休息,導致生病。

希望Candy好好休息,早日康復!

回復 支持 反對

夢幻既一屆
能夠同牙糖一齊踏上樂古之巔
圓夢喇

回復 支持 反對

特別鳴謝:攝影師

冇你影到呢張相,牙糖真係未必攞到冠軍

冠軍攝影師,應記一功,牙糖既冠軍你都有份
回復 支持 反對

王家晴舉行奪冠勝利巡遊

牙糖登上開篷巴士進行慶祝巡遊

大批支持者沿途夾道歡迎

回復 支持 反對

牙糖由樂古凱旋回港,將會進行勝利巡遊

回復 支持 反對

牙糖訓教都要攬住樂古女神獎盃

牙糖琴晚攬住樂古女神獎盃訓教,應該發左個好夢啦

回復 支持 反對

牙糖出席決賽賽後記者會

太陽報記者:新科冠軍黎喇,恭喜晒Candy!

泰晤士報記者:講下有咩感受先丫?

牙糖:今場決賽係艱難既比賽,慶幸比賽尾段可以絕殺,結束左呢場賽事,去到加時真係冇人知會點

牙糖:好似發左場夢咁,到而家我都唔敢相信自己攞左冠軍

牙糖:好多人問我之前生日許左咩願望,當時我其實許左攞今年樂古女神冠軍呢個願望

牙糖:所以首先我要多謝上天,佢收到晒,我知道樂古女神冠軍係上天賜比我既禮物,真係萬分感激

牙糖:之後我要多謝成個團隊,由今屆賽事開始之前既備戰,一路到決賽

牙糖:佢地都花左好多時間幫忙研究對手

牙糖:當然唔少得係糖果屋既所有人—一班晴天蛙蛙,冇你地既打氣聲,我諗我撐唔住喇

牙糖:所以呢個樂古女神冠軍係屬於所有支持我既人!

牙糖:攞到樂古女神冠軍,我已經心滿意足,別無所求喇

ESPN記者:我思又有咩感受?

我思:我老懷安慰喇,牙糖真係成熟左好多

我思:我一共帶過4個人攞樂古女神冠軍,但係最開心最感動係今屆

我思:能夠帶領牙糖攞到樂古冠軍,我真係好開心

beIN Sports記者:你既合約就黎到期,會唔會同糖果屋續約,繼續帶領牙糖?

我思:我覺得我功成身退喇,我想休息下先

衛報:但係Candy同一班晴蛙都想你留任喎?係咪呀Candy?

牙糖: (點頭微笑)

我思:續約既野遲d先算啦,而家最緊要係盡情慶祝,辛苦晒大家喇

回復 支持 反對

向著怪物發射

Deer,冇事丫嘛?洗唔洗幫你call白車呀?

回復 支持 反對

Ivy So出席季軍戰賽後記者會

ESPN記者:今場季軍戰個賽果意想不到,你仲要係今屆唯一一個係單場比賽取得雙位數得票既參賽者,有咩感受?

Sky Sports記者:今屆比賽5勝2和不敗,但係只得季軍,會唔會覺得唔抵?

Ivy So:雖然好多人話季軍戰冇意義,但係贏到呢塊銅牌對我黎講係好有紀念價值

Ivy So:冇得咁講既,尊重賽制

Ivy So:最後真係要多謝所有支持我既人,尤其係一班蘇蝦,絕對係其中既動力來源

beIN Sports記者:幾時會返COLLAR歸隊?

Ivy So:阿Wing比我放下假先,但係我都想盡快返去

回復 支持 反對