打印 上一主題 下一主題
收起左側

[拉票] 2023年樂古女神拉票區

關閉 [複製鏈接]
Match Day
嘆返個醒神早餐先
回復 支持 反對

Match Day
多謝廚師準備既豐富午餐
回復 支持 反對

世界上最遠既距離,係8強到4強
回復 支持 反對

睇到個比數,真係唔敢相信
回復 支持 反對

伍家朗同張小倫都齊撐蘇媽入4強!
回復 支持 反對

Ivy So出席賽後記者會

記者:恭喜你呀Ivy,對於今場8強有咩感想?

Ivy:多謝大家先

Ivy:我會形容係迴腸蕩氣既一場,成個過程好似坐過山車咁

Ivy:落後兩票果陣,相信大家都覺得我會輸,我當時都有諗過自己會出局

Ivy:好努力咁咁追返,好辛苦咁捱到加時完場

Ivy:去到抽籤前我都冇乜信心,去到第四輪牙妹失左,而我抽中,果下我開心到成個彈起

Ivy:總之就真係好多謝幸運之神、同埋所有人

記者:你今場打到殘晒,怕唔怕影響4強

Ivy:你講得冇錯呀,所以我都唔慶祝住喇,而家要爭取時間休息,多謝你地

回復 支持 反對

牙糖出席賽後記者會

記者:牙糖大獲全勝,會唔會爭冠信心大增?

牙糖:今場的確係比我想像中打得輕鬆,但係黎緊既比賽會越黎越難打

牙糖:所以我唔會諗咁多,專心做好備戰工作

記者:你好姊妹Ivy贏左牙妹,你有冇恭喜佢先?

牙糖:我都有睇,呢場真係好刺激,睇到我心跳加速,仲緊張過自己落場

牙糖:見到最後Ivy贏左,我都開心到跳起

牙糖:我send左message恭喜佢

記者:大家都好期待你地係決賽上演仙界大戰喎,你又點睇先?

牙糖:我當然希望可以係決賽同Ivy相遇,呢個對我黎講係好夢幻既事

牙糖:但係眼前我地仲有4強要打,所以唔會諗其他野,專心打好黎緊既比賽先

回復 支持 反對

補祝大家白色情人節快樂
回復 支持 反對

Ivy So出席4強賽前記者會

記者: Deer係16強同8強先後淘汰依婷同Ca姐,狀態非常之好

記者:你地會點部署呢場比賽,信心又有有幾大?

Ivy: Deer係一個好全面既人,樣有、身材佢都有

Ivy:坦白講,呢場都將會係另一場硬仗,但係我已經準備好

我思:會用返一貫打法,我認為而家既Ivy已經無懼任何對手,我對Ivy好有信心

記者會途中發生小插曲,有隻貓貓跳到枱上面,工作人員想趕貓貓落去

Ivy阻止工作人員咁做,仲同貓貓合照,認真充滿愛心

Ivy係愛貓之人,自己亦都養左隻貓叫「肥波」

回復 支持 反對

牙糖8強後開live

牙糖:你地有咩想問呀

牙糖:呢包薯片真係好好食

牙糖:等我睇下d留言先

牙糖:牙糖唔好食咁多

牙糖:8強贏左咁開心,比我放肆一日咁多啦

牙糖:同埋我真係冇咩壓力,我抱住享受既心態去打今屆比賽

牙糖:4強對簡淑兒,有冇信心

牙糖:唔話你知,到時你睇直播咪知

牙糖:決賽想睇第二次仙界大戰

牙糖:Ivy贏左先講啦

candysr:牙糖唔好食咁多,唔好偷懶努力備戰

day.night:4強對簡淑兒,有冇信心?

canvy_:決賽想睇第二次仙界大戰!
回復 支持 反對