拳術討論區

回復 #51 明智傑 的帖子

唔知道點解成日見到紅人 =.="
成日都走不及,就比紅人殺死左 =="
回復 支持 反對

原帖由 將軍抽居 於 2007-2-13 17:15 發表
唔知道點解成日見到紅人 =.="
成日都走不及,就比紅人殺死左 =="

@@"
遇紅人,不用怕的,當平時比武一樣就得啦,
當然可食住藥咁打佢啦!.........
回復 支持 反對

被人冰左已經........  我火2同電3仲係一層....
回復 支持 反對

原帖由 ★死........ 於 2007-2-15 09:34 發表
被人冰左已經........  我火2同電3仲係一層....

所以呢??
從我接觸些遊戲時,已經詳細探討過拳手的弱點。

在細個時(LV),一定要安排時間練遠攻。
你練電3和火2都好的,不過 ...

只是得2格給我選的話,
我會安排練 水3 和 電3 囉。
回復 支持 反對

水3係唔係愈高層定愈耐?
同埋著 強木的介/令 係唔係會加吐納法的回血量?
回復 支持 反對

原帖由 將軍抽居 於 2007-2-15 10:18 發表
水3係唔係愈高層定愈耐?
同埋著 強木的介/令 係唔係會加吐納法的回血量?

水3,越高層數,係會好痛,同埋耐DD啦。

用木攻的介子/頸項,是會加高少少用吐時的血量。
回復 支持 反對

hi 大家  我本人玩法拳[不個唔銅sev]  我e加3力3 心   技有電1.電3.野球.少林.如封 技點加血.打坐.金. 高lv d加ma拳術
e加得lv.15   我拳武玩一擊 有冇咩要換   好唔好  比d意見
回復 支持 反對

原帖由 26729548 於 2007-2-15 17:35 發表
hi 大家  我本人玩法拳  我e加3力3 心   技有電1.電3.野球.少林.如封 技點加血.打坐.金. 高lv d加ma拳術
e加得lv.15   我拳武玩一擊 有冇咩要換   好唔好  比d意見

拳武玩一擊就高lv先玩啦  e+低lv拳武強黎都冇用  始終都要換 你e+15lv 差唔多係要壓lvge時候(見議你16~17lv壓) 順便升埋技
而你玩拳要+體 心 力 力心冇血會唔夠人p  
你係唔係玩拳法呀?
回復 支持 反對

原帖由 26729548 於 2007-2-15 17:35 發表
hi 大家  我本人玩法拳  我e加3力3 心   技有電1.電3.野球.少林.如封 技點加血.打坐.金. 高lv d加ma拳術

HELLO .... 26729548,

OK的!不錯的哦,不過個人意見,先加被動"拳",後加血。
因為加血真係加得好少,有D不值的感覺,我情原你先加拳攻。

玩一擊,GOOD 本人也正是玩一擊拳。
不過到了39LV時才知道實際功用,到時會同大家拳手分享。
回復 支持 反對

呢到ge拳術討論區特別多人 :lol
明智傑兄,我的吐納升到10層囉:lol
最近多了很多王
但有d人勁唔合作,掛住打王,係咁引d小王比人,自私到死,我比人引死左3-4次左右
回復 支持 反對