打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 示愛區[詳情請到新示愛區]

對誰說:ling
對情人說的話:唔知你因咩憎我(或假憎)。一年了,理由仍是那個小問題,足見閣下憎我的理由應該是假的(或另有更嚴重的問題)。
我認為最好是有話直說...希望有與你發展的機會,沒有,也希望你真正的得到幸福。
by 逸飛/zero101
回復 支持 反對

對:Christy
說:其實..我中2左你好耐..不過你又有男朋友...成日見到你同佢sd sms都會覺得好心酸...
    不過...我同過我自己講..我唔會介意..會一直等你=]希望你響一個巧合既機會下睇到呢個
     post..會知道我對你既心意..雖然好細機會...不過我都係等著咁樣既一日...=')
回復 支持 反對

對誰說 :JANICE
對情人說的話 :雖然你有男朋友,但我對你的愛,始終不變
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

對誰說:愺
對情人說:你走啊 走啊 走到天涯海角我都追到你  我既未來老婆
回復 支持 反對

對誰說:醒目囝
對情人說:其實我鍾意你嫁~你呢?
回復 支持 反對

對誰說:笨雪
對情人說的話:一生也愛妳=] 不要再離棄我...
回復 支持 反對

對誰說 :  kk
對情人說的話 :很多時候我因為怕受傷,所以就選擇先放棄.我更因我太愛自由,所以明明渴望愛情,卻依然不知怎讓讓別人進入我的世界....因為你讓我知道了真正的幸福是什麼. ..
回復 支持 反對

對誰說 :mcy
對情人說的話 :欣,,係我識到妳ga短短日子時過得最開心,妳比任何人都了解我....就算我發妳脾氣,,妳都唔會嬲我,,但係我知我做左d唔可以原諒ga野,,到左e家失左去妳,,我先知道...其實我最愛果個係妳...maybe我未到愛妳,可能只係鍾意妳,,但係...我真係好想結束我地以前兄妹的關係...由朋友升等為情人...原諒我....雖然我知..就算我地見返可以已經始情不再,,但我都希望可以見返妳,就算在妳心中只佔一點點,,只是一點點就好了,,我沒法給妳幸福,,只可以見到妳被別人寵愛,,,我地本身的階層已不同...我好想比幸福妳..但我知無可能,,妳係一個大小姐...而我只係一個小貧人"""失去妳後,,我已經唔再玩網戀...因為我知道網戀只係一個安慰自己的方法,,,,我想同妳有真實的發展||但也沒什麼可能吧!妳天生就咁令...而我發生就很醜,,也不值得妳去愛,,祝妳離開我幸福
回復 支持 反對

del plz~
=_=
回復 支持 反對