打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] ===SER05帝江【八月第一週】領土情況===

=======帝江=======
前言:
  帝江可說是眾多伺服器中,領土分佈情況最為獨特之一。沒有一兩個幫派稱霸,每個星期看到各地的宣戰都可算是出乎意料之外。

Love未來正式東征,向閒情宣戰。
血染 帝江向閒情的積羽城宣戰。
幻星以2億向邪派極品宣戰。
行飄進攻聯合的驚鴻嶺。

保皇一族一覽表:
Depraved 繽紛楓情
繽紛楓情 Love未來

=================戰果===================
Love未來以2小時多成功擊敗閒情,獲得碧濤林。
行飄擊落聯合。

評分

參與人數 1樂點 +20 收起 理由
tiu_mark + 20 有更新

查看全部評分

回復

你地ser有冇一個幫會與第二幫簽[互不侵犯協議]

上面個名我自己諗出黎既^^
回復 支持 反對

好pro呀...= =
回復 支持 反對

原帖由 tyy65986 於 1-8-2007 21:58 發表
你地ser有冇一個幫會與第二幫簽[互不侵犯協議]

上面個名我自己諗出黎既^^

呢方面我唔係太清楚,不過這星期在世頻都講緊某兩個幫派暗中結盟(簡稱a幫,b幫)。
a幫同b幫各有兩塊土地,a幫其中一塊領土同一個大盟c幫有仇,所以就同b幫打城戰換地
咁樣令到a幫同c幫既領土唔"痴埋",咁樣c幫打唔到佢。

以上內容純於帝江的世頻倆推敲出的結果@@

原帖由 甘和查 於 1-8-2007 22:37 發表
好pro呀...= =

多謝誇獎
回復 支持 反對

原帖由 為何 於 1-8-2007 23:21 發表

呢方面我唔係太清楚,不過這星期在世頻都講緊某兩個幫派暗中結盟(簡稱a幫,b幫)。
a幫同b幫各有兩塊土地,a幫其中一塊領土同一個大盟c幫有仇,所以就同b幫打城戰換地
咁樣令到a幫同c幫既領土唔 ...

A幫係咪[血染 帝江],B幫係咪[聯合公園],而C幫又係咪[幻星奇緣]
回復 支持 反對

原帖由 tyy65986 於 1-8-2007 23:44 發表

A幫係咪[血染 帝江],B幫係咪[聯合公園],而C幫又係咪[幻星奇緣]

c應該係love未來=_="
回復 支持 反對