查看: 6256|回復: 40
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] ===ser04鳳凰八月第一周領土戰戰果===

由於本周(八月第二周)官方修改城戰bug的關係,
本周將暫停所有伺服器之城戰宣戰與攻城的功能

前言:ser04領土大致是三幫獨大,而且有領土的幫派只有4個,

是完美世界所有ser中最少的,,聯盟體制下的鳳凰,現在領土的4個幫派是不會互打,

所以你看見宣戰的幫會,大多是三大幫的分幫護領土,真正會和他們打的幫會沒多少個

--------------------------------
7月第4週各幫會佔有領土的數量:

櫻花糖-1

2007-08-02 19-42-30.JPG (84.25 KB, 下載次數: 37)

2007-08-02 19-42-30.JPG

2007-08-07 13-44-33.JPG (82.86 KB, 下載次數: 25)

2007-08-07 13-44-33.JPG

評分

參與人數 1樂點 +23 收起 理由
tiu_mark + 23 更新

查看全部評分

回復

wo- -sev4俾3個大幫會玩曬
回復 支持 反對

原帖由 leewingtsun 於 2007-7-25 21:45 發表
wo- -sev4俾3個大幫會玩曬

未必既,有幾個之前比人踢出完美世界ser4鳳凰勢力分佈既都開始向三大幫宣戰,

好似無名之幫(前閻羅殿),獄血聖盟(前快活林,魔3,永恆星辰),聖堂風雲等等,

而且e家新興起既勁幫都有,好似琉璃晨曦,太陽之都,死亡的旋律,愛在夕陽下 等等

呢d幫派有足夠實力向他們打,不過完美世界城戰設計上係守方佔有優勢,所以很難攻得入,

而且他們有大量資金,用很多分身幫派宣自己領土,目的是不讓任何幫派向他們宣戰,除非一

次宣兩億.

此外,三大幫大其中一個幫(名唔講啦)經常同一個之前比人踢出完美世界ser4鳳凰勢力分佈既某大幫(名唔講)在

世界頻道互相吵鬧,抹黑,在昨天(六月二十六號)甚至在無為村開片(互打)

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
tiu_mark + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

ser4  我想知道有幾日在世界頻道互相吵鬧  的是咩幫會                e家好似仙瀧比人打到就怏死   1日之內有成6~7個幫會向佢地宣戰
回復 支持 反對

原帖由 ~chris~ 於 27-7-2007 10:21 發表
ser4  我想知道有幾日在世界頻道互相吵鬧  的是咩幫會                e家好似仙瀧比人打到就怏死   1日之內有成6~7個幫會向佢地宣戰

仙瀧同獄血聖盟,前日仲係無為村開片,仙瀧唔會死,佢地有錢,開十幾廿個分幫護領土,而且有扶桑睇住
回復 支持 反對

我個幫會試過2 次打到地  獄血都應該打得下
我係無名ge(雖然依家少玩左)
回復 支持 反對

-.-而家我地日日同仙瀧開片 見到任何一個仙瀧 殺
回復 支持 反對

殺人好  只係暫時我個會唔正面開戰住 想打都打唔到
回復 支持 反對

ser 4 真係 好平均 3大幫會平分, 真係好想睇下佢地3個互打情景:lol
回復 支持 反對

原帖由 ice_devil 於 28-7-2007 13:53 發表
我個幫會試過2 次打到地  獄血都應該打得下
我係無名ge(雖然依家少玩左)

講真,其實你地無名同仙瀧and扶桑關係都唔係幾好,因為你地都同琉璃同獄血聯攻仙瀧,

今次仲加埋太陽之都,夕陽下同埋死亡的旋律聯攻煙雨

獄血係魔3+永恆+快活合併既公會,d人梗係好勁啦A_A

回復 支持 反對