查看: 23816|回復: 28
收起左側

[綜合討論] 新.自我介紹區2

舊區為 http://nakuz.com/bbs/viewthread. ... ;amp;extra=page%3D1

格式如下

名字:台:路痴騎士團洛基 港:卍洛基卍
Msn:lokitam@hotmail.com   請說明是誰
公會:台:漫迷之家 港:hxn
出現地方: 周圍
於Ga中的好友 出現在這版的人
於Ga中的造型 晚點補上

如果有自己想講既都可以加上去  就這樣
自我介紹者加10分
請勿重覆介紹 多用編輯系統
重覆介紹扣20
回復

台灣:т風ソ戀Ё(個名好核突...不過d名比人用哂)    香港:в風(遲D會改名)
Msn:WiNdInEsS_@hotmail.com(add左我講我知你係玩百變既= =希望多d人add)
出現地方: 不定
公會:香港同台灣區都冇公會
之前玩台灣百變玩左2-3年,E加轉玩香港
超唔捨得台灣區D裝= =
我琴日轉左玩香港,諗住入新手區練一練先
唔知點解係香港新手區D人一唔夠打就話我狗,仲2打1我= =
之後又d話咩換人入黎打= =點知都係比人打到走
香港同台灣區真係好大分別

評分

參與人數 1樂點 +20 收起 理由
小溯子 + 20 圖文並存

查看全部評分

回復 支持 反對

台:xdjohn(個名好kai) 港:Crazy嫩月
Msn:p458thk@hotmail.com  叫i'm無奈(果個i'm係*mssoc果個)
公會:台:沒 港:果個邪念國度d符號唔知點打
出現地方: 台會o係自由1同自由4好似係 香港會o係自由1同公會戰(有道具)
於Ga中的好友 冇乜
於Ga中的造型 晚點補上
↓香港做型

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
小溯子 + 10

查看全部評分

回復 支持 反對

自我介紹

台:無玩   港:呀皮z
Msn:tomtam00162@hotmail.com
公會:台:沒 港:惡鬼堂 (第一公會@@)
出現地方:會係自由 吹下水
於Ga中的好友 多的是
於Ga中的造型 自製~~ 唔係太令

評分

小溯子 + 10

查看全部評分

回復 支持 反對

名字:台:惡龍乂浩
Msn:hochunkit16@hotmail.com(、┌惡龍乂浩┐”)
公會:台:富仁天下
出現地方:自由區1頻
最愛場地:遺跡
於Ga中的好友:沒有
於Ga中的造型(其中2個):
(上面者)
(左面者)

另外新公會收人.歡迎常上線交流的人入團(不離團)
意者找我 或 smith風

評分

洛基 + 10

查看全部評分

回復 支持 反對

名字: 港:樹木
Msn: ching32296@hotmail.com (樹木)
公會: 港:saps ....(唔記得點串...sor)
出現地方: 周圍
於Ga中的好友 :
於Ga中的造型 :自己整

評分

洛基 + 10

查看全部評分

回復 支持 反對

名字: 港:vevegp
Msn: veve178@yahoo.com.hk
公會: 港:The End of Front
出現地方: 地球
於Ga中的好友 :好人係我
於Ga中的造型 :自己整

評分

小溯子 + 10

查看全部評分

回復 支持 反對

名字:台:小喇叭 港:ィ小喇叭キ
Msn:kuen24563210@yahoo.com.hk   leaky
公會:台:某會會長 港:δ嫩嫩棧δ
出現地方: 1ser
於Ga中的造型 : 自製
另嫩公會收人 常上有品 要入可找我

評分

洛基 + 10

查看全部評分

回復 支持 反對

名字:hk版:天線寶寶ソ丁丁
Msnnfungfung@hotmail 叫小風TM
公會:hk版:天線寶寶
出現地方: 自由頻1  
於Ga中的好友 好少
於Ga中的造型  GA_20080310_2156_42_388.jpg
仲有全組孖潤腸= =

評分

洛基 + 10

查看全部評分

回復 支持 反對

名字:台:冇玩     港:輝卍哥
msn:kafai-007@hotmail.com    (add我話你有玩百變)
出現地方:邊到多人入邊到(多數自由1)
於Ga中的好友:自來也大人,鳴卍哥,卍生哥卍 (我地係同一間學校)
於Ga中的造型:得2個都係用1200w買既(遲d搵d型d既動漫人物)
最愛場地:地下格鬥競技場,百變王者競技場

評分

洛基 + 10

查看全部評分

回復 支持 反對