查看: 172360|回復: 275
收起左側

【公告】新手問題請到「教學指南及問答區」發問

新手發問請集中到「教學指南及問答區」

以免影響主版運作

多謝合作!
回復

留..............
回復 支持 反對

第一個問題 ! Yeah !!!!

Q : 有問題區主版用來做乜呢 ~ ?
回復 支持 反對

當然問返RS 的問題好D -.-

版主當然是監督我們有沒有過火的言論等等.

對了, 可以增加個賞分制度, 能有效回答問題的可獲加分, 鼓勵user 發言XD
回復 支持 反對

問題1.bounty hunter同bounty hunter rogues有咩分別..?
問題2.bounty hunter rogues果度既分係點計?
問題3.現家pen glitch係咪已經唔存在?

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

可能d問題怪左d,但我真係想知= =
1.f2p係邊度train ranged 最好(即係怪獸較多血,def比較低,有冇good drops都冇問題)?
2.superheat addy bar 點樣拿出來最快,又superheat得快?
(即是按mouse次數較少,果d addy ore又要近super heat果個icon)
3. 由barbian village 去edgville 果條路行左定行右快d?

回復 支持 反對

1. zombies囉.
2.將其中一舊addy ore擺係近superheat個位就得啦-_-佢唔會heat左果舊架.
3.我諗差唔多架吧-_-
回復 支持 反對

原帖由 leesiupui 於 2-8-2008 02:08 發表
可能d問題怪左d,但我真係想知= =
1.f2p係邊度train ranged 最好(即係怪獸較多血,def比較低,有冇good drops都冇問題)?
2.superheat addy bar 點樣拿出來最快,又superheat得快?
(即是按mouse次數較少,果d addy ore又 ...

只答第二題吧. 你可以將所需的ores 放o係右上角, 因為迎個 "x" icon, 每次可以save 到一點點的時間xP
回復 支持 反對

原帖由 lmno925 於 2-8-2008 07:18 AM 發表
正宗?族??小??机系列??人最喜?的小食品——小???南??延?到北朝?直至?北
美食天堂--??,??餐到中餐再到西餐?有?有,可以用最低廉的价格?松享用美味?要?街?小吃。其中小??可算得上是最受?迎的美食之一了。即可站在?? ...

問題區ar,你都幾離譜wo , 成日開埋d 廢既post , 我知你地係同一個人。唔該你唔
好亂咁開埋d廢post , 你阿媽養到你咁大都唔想你做乜野都唔經大腦 , 睇下標題先post 野
la , 成日post 埋d 同 runescape 冇關既野。
回復 支持 反對