查看: 1894|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 在日服的傷心...

大家好牙..!唔知重有冇人記得我尼..?-3-
我就係紫魅影牙.姐係m群個個aR寧..首先係到要多謝一d對我不離不棄既人,,
有:幻想廢人(同我解悶既人)  maggie姐(不可不提)  card哥(冇你都唔識加白手點xD)  
怡姐同wfc(先多謝怡姐 之前同我一齊升lv 冇左佢 我都唔知點算xD 後多謝wfc都係冇左佢唔知點算)
可能識我既會問 做咩禁耐先會開post/.//真係好對唔住 因為真係工作忘既關系..sor

再一次多謝maggie姐師傅  因為我從新手就照顧到我到最後同絕對既信任/我第一日玩尼隻game就借set時裝俾我,都只係同左我講一句:我信你!!真係我係尼隻game既重要推動力!!但係最後可能識我既都會話我傻.因為個次事件我真係好想放棄  雖然大家都會講 開過隻新人玩lo 我都試過.! 但我真係放唔低我隻白手  因為好多人都放左心機係我隻白手到.而且我同我隻白手經歷左太多野(汗.唔好諗去第到!!) 只能怪我太易信相人吧

相信到公測既個日 就係我解封m群既時候!!  但唔知會唔會因為工作關係而玩唔到//不過點都好  都希望之前既戰友都玩得開開心心^^
回復

點解唔多謝我T口T
雖然我冇幫過你-v-
回復 支持 反對

原來我只係你既玩具。・゚・(ノ∀`)・゚・。
回復 支持 反對

話說 上次清群既時候好似唔小心踢左你
歡迎隨時加返xd
回復 支持 反對

><嘿嘿  多謝反石石先  冇左石石m群會好寂寞[[bao_29]]
重有牙 廢人緊係唔係我玩具啦  無左你  我係隻game到會好悶架><成日同怡姐2人世界就唔好啦xD
回復 支持 反對

寧姐做乜咁感動/ v \?
只要你返來就好了= v =
唔駛講咁多野  快點回來吧
回復 支持 反對

寧姐做乜咁感動/ v \?
只要你返來就好了= v =
唔駛講咁多野  快點回來吧
アルカード 發表於 13-6-2009 06:26

我一定會反來的~_~等我吧xD
介唔介意問多句....你是誰xD
回復 支持 反對

點解e+唔返黎@@?
吹下水都好
回復 支持 反對

個次事件係咩 - -?
我都好耐無入m群...
同你一樣,公測個日會係我解封m群個日=w=
石石哥,仲記唔記得我先????
"石"人甲:唔記得
回復 支持 反對

歡迎日服DNF老手回台服...囧
回復 支持 反對