打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 有冇人發現評級太易拎高分?

其實評分準則係根據地圖格數平均除開的
咁講可能有d難明 舉個例

第一張圖 S分 : 85 %  T分 : 100 % HIT : 0 hit   SSS
and
第一張圖 S分 : 85 %  T分 : 100 % HIT : 20 hit F
呢個係同分但hit數不同既分別
但例如地下城有 20 格
第 20 張圖  S分 : 85 %  T分 : 100 % HIT : 20 hit S /SS /SSS
咁樣評分係會高返的

樓主話:
我係大陸ser玩洛蘭你無論點神都係F,真係太神都係E
但玩台版,話都無咁易就D/C/B(唔記得了)
會唔會易左D?

陸版都好易SSS囉...
台版同陸版無分別囉...  你技術好左姐
同埋你大陸得E/F 台版都得B ...
唔明你有咩自信開呢個post... 真係易既話請拿SSS吧...
拎B 係人類都做到的事情... 請用我們人類的語言來溝通...
回復 支持 反對

=.=咁易到= =
回復 支持 反對

其實評分準則係根據地圖格數平均除開的
咁講可能有d難明 舉個例

第一張圖 S分 : 85 %  T分 : 100 % HIT : 0 hit   SSS
and
第一張圖 S分 : 85 %  T分 : 100 % HIT : 20 hit F
呢個係同分但hit數不同既分別
但例如地 ...
アルカード 發表於 4-7-2009 22:36

大叔,技術好左係無咩可能LO!!!
因為我玩封測果時我仲玩緊大陸版
我試過2次先可以咁有自信比到這答案你LO!!!
回復 支持 反對

唔好咁勞氣+0+
人地話你技術好左應該開心d
回復 支持 反對

樓主呀樓主...
首先你第一次發言
我係大陸ser玩洛蘭你無論點神都係F,真係太神都係E
太神既意思係你識得d神人定係你自己神?
拎E都神咁SSS係咩...?

另外你唔好拎你既技術水平準則黎判斷隻GAME
回復 支持 反對