打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 你地覺得邊個職PK/升級最強?你喜愛哪個職業>>>

e隻game 無錯主要係技術,但一定會有幾隻pk比較強,,你睇睇韓國d比賽就知,鬼劍士好小出現比賽(白手另外)
成日出既有機械,漫遊,元素,戰法等.....

我認為pk強既有 戰法,藍拳,漫遊,驅魔, 最廢既係 : 紅眼,大炮,聖騎,氣功
回復 支持 反對

組漫遊...刷圖冇咩用
回復 支持 反對

e隻game 無錯主要係技術,但一定會有幾隻pk比較強,,你睇睇韓國d比賽就知,鬼劍士好小出現比賽(白手另外)
成日出既有機械,漫遊,元素,戰法等.....

我認為pk強既有 戰法,藍拳,漫遊,驅魔, 最廢既係 : 紅眼,大炮,聖騎,氣功 ...
她和他 發表於 14-7-2009 02:35

我想知你玩左幾耐
你有冇睇過華麗大槍係咩
你有冇睇過金身屈機連技
你有冇睇過紅眼打人的扣血速度
你有冇睇過氣功點屈死人
如果冇 SORRY
比較強的定義係只你識唔識玩
識玩的,唔轉職都勁過你指果d職,識少少就學人扮代表:D
你咁易就指出最廢最廢 咁我認為最廢係你:D
喔-.-你講係天敵阿

好正常,但係比人刻制果方比較吃力唔少xp

但係都係技術王道xp
﹏呆兒﹏ 發表於 12-7-2009 07:23

所以佢講得好
技術係王道
回復 支持 反對

無錯我都認為e隻game主要係玩技術,技術強先係關鍵,但我覺得一隻要game要100%平衡係好難,一定有d job 係會pvp 比較強小小,就搵紅眼同白手為例 :
白手有20lv既銀落,破軍,猛龍,明顯比紅眼易起手,仲有後跳斬同光劍高攻速既掃地..
紅眼pvp勁既就係低血高攻+暴走,崩山的沖擊波同埋有抓頭e招好高攻既捉技,但紅眼開雙刀係好難,
相比我會覺得白手pvp係強過紅眼,

另外我有個問題,點解韓國比賽四次都係散打第一?係唔係因為我話既紅眼,大炮,聖騎,氣功e四隻職未有技術高超既人?
依家講緊邊隻職,緊係當大家技術一樣/[[onion_42]] (我唔係串咀,扮勁等...如果令你覺得我扮代表,sorry..)
回復 支持 反對

無錯我都認為e隻game主要係玩技術,技術強先係關鍵,但我覺得一隻要game要100%平衡係好難,一定有d job 係會pvp 比較強小小,就搵紅眼同白手為例 :
白手有20lv既銀落,破軍,猛龍,明顯比紅眼易起手,仲有後跳斬同光劍高攻速 ...
她和他 發表於 14-7-2009 10:15

咁你咪可愛
技術勁的人一定要參加比賽?
我係pvp場見到d人勁過係比賽的多多聲啦,係佢地唔上ja
白手一定羸紅眼?
你說技術係一樣
有幾可技術係一樣
別GAG :D
白手一定勁過紅眼呢個先GAG 開雙刀有幾難 haha 你玩紅眼要開雙刀 你覺得係難事咩
你唔好話白手好難打中人
係pvp場有幾可紅眼係開唔到雙刀:D
回復 支持 反對

無錯紅眼系工技術者 使用..
  你話點解5比你講個D職業首發。
   理由好簡單. 不能冒這個險。黎比這場賽,
  所以你話個D 散打啊 白手啊 都系PVP 保險的職業.
  紅眼大炮,聖騎,氣功全是壩體好少的職業?   PVP 過與冒險.
所以 同你玩壩體 冒險好多.
換作正常人PVP  就算打不死你 都要你扣好多血.這就是白手 散打 柔道.
明白了嗎?
回復 支持 反對

15# olewiso
e家係講緊邊隻職勁,唔係講pk最勁既因素係咩 [[onion_56]] 唔當佢技術一樣點比?

一個玩左一年既紅眼一定勁過玩左兩日既白手 [[onion_56]]
回復 支持 反對

本標題係覺得姐
唔洗下下都針對架啵--
我個人喜愛戰法所以我支持戰法
回復 支持 反對

比較比較...人人都各有各睇...
      不要放心裏面
回復 支持 反對

圣职者+他的转职我比较喜欢(帅)
至于机器师拿来PK(BBQ,格林机关枪)玩死人啦
狂战士,修罗刷关最快
格斗,劍魂打Boss最好
柔道,和圣职者都可以破人霸體。。。[[onion_39]]
回復 支持 反對