查看: 3955|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[禁止修改] 多人[SK@.@--濮陽之戰] 2p vs 2p

濮陽之戰:  呂布和曹操之間的一決痴雄   究竟鹿死誰手!!?   一齊就看 [你] !!
4個玩家 相助不同的陣營
1p 3p 呂布軍
2p 4p 曹操軍

首次加入買兵   升級 系統!!  而且還可叫出呂布方- 張遼   高順   曹操方- 夏侯惇 典韋 等大將~~ 還有!!  曹操麾下最最最強騎兵隊 [虎豹騎]  和  呂布麾下最最最強部隊 [陷陣營]  的大戰   一觸即法

SK@.@--濮陽之戰ver0.1修改版.scx (152.42 KB, 下載次數: 5)

SK@.@--濮陽之戰ver0.2.scx (152.71 KB, 下載次數: 4) <增加教學

SK@.@--濮陽之戰ver0.3.scx (151.63 KB, 下載次數: 97)
                      -除移ai  更正有人連線不可進行遊戲的錯誤
                      -據點大營和城門血量修改為0
                      -新增爆炸效果
由於我1個人測試5到 2 3 4p  T.T  so  2 3 4 p   有  bug   1定要講呀 /.\

多人連線資料設定@@

<遊戲圖-,-

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
nomygf + 3

查看全部評分

回復

用左ai?...
ai 令多人連線出現問題...
此外= =你改了玩家顏色...
無記錯會出現問題...建議唔改....
= =呢2點..應該令到遊戲已經唔同晒.....
回復 支持 反對

好的  改回先@@
回復 支持 反對

濮陽之戰:  呂布和曹操之間的一決痴雄   究竟鹿死誰手!!?   一齊就看 [你] !!
4個玩家 相助不同的陣營
1p 3p 呂布軍
2p 4p 曹操軍

首次加入買兵   升級 系統!!  而且還可叫出呂布方- 張遼   高順   曹操方- 夏侯惇 ...
HSK 發表於 20-9-2009 02:35

嘩~~樓主咁快搞掂個劇情既@o@
不過另外一提 "陷陣營"冇錯既話好似應該係高順
回復 支持 反對

我教左 高順 陷陣營  典韋 虎豹騎 ~~@@
回復 支持 反對

最少2個人玩…我同hsk得2個人內測都測死orz
回復 支持 反對

經過幾次測試同長時間的造圖   我發現搞多人我未夠班- -搞到我痴痴地
回復 支持 反對

7# HSK
凡事都要作多方面嘗試
我開始都係整單人,之後整得多就成功整到一個受歡迎的劇呀^v^
這圖條路很長=0=仲有有些兵係兩邊打完人之後唔郁,個度有成40幾隻-0-"
曹操死之前加句對白喇-.-死左即贏,佢隔離個隻都唔洗打哈哈!
回復 支持 反對

我set左D兵一路 分左3隊    1隊攻敵 1隊守城  1隊去中間    左右據點出兵打中間據點   中間據點 出兵打敵城  

7# HSK  
凡事都要作多方面嘗試
我開始都係整單人,之後整得多就成功整到一個受歡迎的劇呀^v^
這圖條路很長=0=仲有有些兵係兩邊打完人之後唔郁,個度有成40幾隻-0-"
曹操死之前加句對白喇-.-死左即贏,佢隔離個隻都唔 ...
RAUL07 發表於 20-9-2009 18:24

D兵到左目的之後比人引走左ma - -
回復 支持 反對

經過幾次測試同長時間的造圖   我發現搞多人我未夠班- -搞到我痴痴地
HSK 發表於 20-9-2009 17:48

加油呀~~試多d盡量搵到幾多bug得幾多~~起碼唔會玩玩下彈嘛~~
支持你整多d三國既劇情[[bao_36]]
回復 支持 反對