樓主: pl400444888
打印 上一主題 下一主題
收起左側

廢post

以上ge都係只1 搵人答我 我之前都作左封sorry信 點知又比你地話 係比人放左youtube 我先呢封sorry信

"是咁的"在哪?

零分重作

回復 支持 反對

你條廢柴pk濕9團長仲敢出來唱呀?

我都費q事同你嘈...你自已睇返你做能左d咩野先啦~

認錯post:
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3742103&extra=page%3D2

斷正post:
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3740608&extra=page%3D2

混自己團員post:
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3743545&extra=page%3D3

之前你玩認錯..跟住潛q左水..而家浮返出來..又玩串呀? 你收皮啦~
我都係個句..我最廢..我唔玩刀..你埋到我身先同我講野.

垃圾..你呀..唔好周圍望啦..係你呀..滴立團長(大家一齊去呀)...講緊你呀..廢柴!

回復 支持 反對

仲有..你講到你咁勁..你無輸過呀?
神人都會輸啦~如果你無輸過..咁你咪係超神人???

你唔講下你輸個d...贏個幾場係度嘈..你收皮啦~
回復 支持 反對

上面果個  我文章話 以上ge都係只1 你有冇睇倒 唔係團戰 我又唔係記ge 我只係夠4.or 5. 先post 唔係記咁耐  廢事又比人話我呃post
pl400444888 發表於 22-9-2009 22:57

都唔知你up乜._.
回復 支持 反對

我都係中意玩123多過只1=[
回復 支持 反對

廢柴團長,就咁一個小會員都勁過你,雖然你玩劍西打贏我,但係我咪又係有次打贏你...
回復 支持 反對

兩個題外話
1.有人說 係game入面成就越高 係現實就9成一無事處
2.個自立團團長話自己打羸左d咩人咩人 大家唔係應該話佢好勁咩@.@呢個係例子only
咁如果羸左唔叫勁 咁咩野叫勁?
回復 支持 反對

咁又點?[[onion_47]]
回復 支持 反對

18# 您好嗎
同緊邊個講....
回復 支持 反對

自插團團長又出現啦@V@/
買定花生先~
膠光 發表於 23-9-2009 12:32

我真的笑了-.-
回復 支持 反對