查看: 2723|回復: 24
打印 上一主題 下一主題
收起左側

抵!放警車燈,絕版點品原價出售!大量物品5蚊10蚊任選,只收HKD

關閉 [複製鏈接]

冇錯,就係"別問我是誰"光線飛車ac一個
可能你會覺得呢個a/c好廢,要唔要都吧
即使唔要ac都好,我都想放晒ac入邊所有野
而家LIST d野出黎先,任何物品都可散買

成個ac買(包齊以下列出所有道具)仲可以小議tim!

1.好用套全套(欠輪胎)
2.經黑3支 - 10蚊3支(已賣)
3.升箱4個 - 1蚊1個= =
4.雪人車牌2個  - 5蚊1個
5.雪人輪殼2個  - 5蚊1個
6.+1新手輪殼1個 - 5蚊1個
7.聖誕輪殼3個  - 5蚊1個
8.雪人頂燈1個 - 5蚊1個
9.新手車牌1個 - 5蚊1個
10.火雞車牌1個 - 5蚊1個
11.Let's go車窗3個 - 5蚊1個
12.火雞頂燈1個 - 5蚊1個
13.PATROL車牌2個 - 3蚊1個
14.救護車頂燈(未入電)1個 - 28蚊1個
15.雪人車窗(已改色)1個 - 10蚊1個
16.+5MACAU車牌1個 - 10蚊1個
17.+5海盜套一套(車窗已改皇家藍色) - 40蚊一套(已賣)
18.+5布羅姆的sianping輪殼1個 - 23蚊1個(已賣)
19.+5 NO.1車牌1個 - 10蚊1個(已賣)
20.+5警車車頂燈(已入電)1個 - 70蚊一個(已賣)
21.水族套1套 - 38蚊一套
22.Silk開逄1個 - 5蚊一個
23.藍白格調1個 - 20蚊1個
24.+5 I LOVE HK車牌1個 - 10蚊1個(已賣)
25.+5木木黑色伊凡輪殼1個 - 23蚊1個
26.金色鎖匙2條 - 3蚊1條
27.兔子輪殼1個 - 5蚊1個
28.大量各款寶石箱子 - (一次過買4樣野或以上即送任選5個箱子,送完即止)

***AC入邊有一千萬左右***

講真,我知個ac就唔值錢架喇
但係我真係想放晒入邊d野

賣晒呢個ac所有物品(唔計警燈)都應該有一億

有意請留言或PM
見面交收(網吧或餐廳)
**本人只有一部有隨身寬頻可上網的手提電腦,如餐廳等非網吧地方交收請自備手提電腦
*不交換,不換點數,不換M幣,因退出光線只賣HKD
已跟兩位光線飛車玩家交易,保證不呃,信心保證!
散買只限銀行過數,不面交,為増加買家信心,可開Yahoo拍賣俾你落BID(本店已加入香港網絡零售商會HKIRA)

唔岩既唔該高抬貴手唔好搞事,thanks!!
回復

我要 20.+5警車車頂燈(已入電)1個
幾錢???
回復 支持 反對

2 , 19 + 21 =$?
回復 支持 反對

我要 20.+5警車車頂燈(已入電)1個
幾錢???
SUGAR-BB 發表於 29-11-2009 10:16

HKD$90
回復 支持 反對

2 , 19 + 21 =$?
player000000 發表於 29-11-2009 10:33

三樣加埋$65
回復 支持 反對

HKD$90
T別問我是誰T 發表於 2009-11-29 19:15

咁我唔要啦,唔好意思...
回復 支持 反對

推推
+5警燈已入電
有人已留$70
回復 支持 反對

推呀推呀
大量5蚊10蚊物品
飲少罐汽水就買到絕版點品喇!!
回復 支持 反對

再推再推
NO.1車牌
警車燈
經黑
呢三樣已留

大量五蚊十蚊物品
推推推
回復 支持 反對

push
部份物品已賣
回復 支持 反對