查看: 2124|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

各國馬沙,千古人民請內進!

關閉 [複製鏈接]
我是從一公測就到千古玩的千古人

現在都很高等,而已很低調!

但...我忍不住了...

以前,古千都是傑頭做馬沙,可能有時他做得有點不好,等級他可能不夠高,領導能力有點不佳!

但..他真是一個好馬沙!!!

可能因為學業關係,佢等級唔高,唔多說話!但...一有外敵入侵,他都會第一時間站出來的!

他說一句話,召集國戰,就算在練工的,都會忍不住去幫忙一下,平安了,再練工!

因為他有的是民心!

後來,他知道有人要反他,他決定要讓位!

我問他,你為什麼要讓位呢?

反你的人是攻不了城的,我們千仇是守的住的,要是讓位了,要再搶回來,很難的!

他說,我不想內亂,千古人不多,還內亂的話,會被別國有機可成的!!

要是他們做了馬沙,比現在的我做得好,是一件好事來的!

傑頭是這樣跟我說的!!!
-------------------------------------------------------------------------------------

大家~我跟你們說!

為何之前國戰,高等的都不幫忙呢?(可能有,但很小)!

當時在傑頭苦戰時,他們在升級,居心是什麼呢?

人人都在苦戰,你卻事不關已!

好了 現在 你當了馬沙了!你要國戰...

對 高等的 都來,是因為給你面子(說高等的,不過是你們馬沙盟,同盟而已),20個都不夠....

可是等低的呢?一個都沒人來!!呵呵

我們是平民,等低,可能在你眼中是沒有用,可是...

你們高等的,沒有我們低等的開路,你們有機會殺出來嗎?!

別國都是等低先行!高等汁雞!你們呢?!?!!?

要是你攻擊是1000 我們攻擊是100 可是 你真的認為你可以 以1敵10嗎?!

天天開國頻要召集 召集國戰!!!!

結果呢?聖物反而小了一個唷!

沒把握的仗請不要打吧!天天國戰,你不煩嗎?!

我們不用升等嗎!?!?!

你們馬沙團的 個個都+7+8+9+10+11武器 裝備,我有點懷疑你們是不是方兒後代!!

傑頭在的時候 最後一次守國戰時說..我把國庫的錢都強化了,大家不用擔心,

那你們呢? 當馬沙之後 會做點什麼東西嗎!? 有可以保証什麼嗎??

別國的~我跟你們說,要是你們要打千古,只要召集30-50人就足夠,因為新馬沙人心不足!

召集能力=傑頭的20-30%

我倒是希望你們來魚肉千古好吧,等那個廢物馬沙跟他的垃圾高層回鄉好了!!!

要說的 還有很多,有興趣知道的話,請留更多言吧!!!
回復

黃國都支持你@@
希望你所說的"傑頭"做返瑪莎
咁隻GAME先會好玩^^
回復 支持 反對

細路真係細路~"~好心就唔好自已亂分析啦,上次叢林比人打緊又唔叫人去守又要狂去死做d咩?
同佢講野又話同人講緊戰略唔可以亂打但係唔見佢打人地國有咩戰略囉0.0
倒頭來味又係你呢d咁ge私想ge人搞到無人打囉
回復 支持 反對

學業問題
我話比你知 傑唔會再做返瑪莎
佢ac都放埋
回復 支持 反對

其實我向來只係覺得馬沙只係名份而已,無咩重要”
向來有能者居之,如果大家覺得自問能贏任馬沙位置,
都可一試,大家意見想法都不同,好難得取所有人信服,
但係問心,大家都係為紫國好,所以我個人覺得無必要內訌,
馬沙位置唔係大家所想,咁易做的...
回復 支持 反對

其實我覺得各國既瑪莎有冇能力都唔係問題
只要個國夠齊心,個王係點根本冇影響
但如果換左王反而令大家唔團結既..
咁有咩必要換呢

我都支持傑頭
但你地話佢sell左acc係真既..= =?
回復 支持 反對

方兒後代-.- ~_~''  咪真係好多人憎佢架咩0.0
傑頭做瑪莎我都支持0.0(多人的國戰才好玩) 黃國<-
回復 支持 反對

我可以好肯定同你講...係...佢賣左ac..
但係..佢而家係第二個國度..繼續玩
回復 支持 反對

傑頭做返瑪莎la...我籃的都十卜你
回復 支持 反對

有人服從先係最重要,
我覺得,佢做得岩wo
為學業,但都應該有合適既娛樂
果次,千古被打,某國都好似有幫!!
另外,個人睇法,團結好似比較重要,
團結就是力量。
回復 支持 反對