查看: 2179|回復: 19
打印 上一主題 下一主題
收起左側

放41lv ac

關閉 [複製鏈接]

game名:tam乂聰
總共有56架車
5架150lv車
anx,rc1,vital,roman,gabriel

roman-齊左鷹面人套(最強套)           
內有+7車碌,+5絕版車牌,絕版車碌      

anx-齊左木星套(最強套)
內有扭+24 紅+300 最大+500引
另附飄影前包側翼後包,水星尾翼(至型)

rc1-齊左黑龍套(最強套)
內有扭+28 推強16 最大+450引
發光車碌,絕版車牌(光線飛車),絕版塗中和平蜘蛛
可愛的吶喊玻璃車窗

vital-未有齊裝
內有扭+18 紅+600 最大+350

gabriel-齊左銀翼套(最強套)
+5絕版黑橙色發光車軨 +5救護車頂燈
絕版+5車牌,敞篷
回復

性能交易區
========================引擎交易區========================

Gamma特殊2.0
扭+6.0
推進器強化+2.0                           $300,000
最大rpm+200

Gamma特殊2.1
扭+12.0
紅rpm+350                                  $250,000
推持+0.07

Delta特殊2.2
扭+22.0
紅rpm+350                                   $250,000
推持+0.07

Delta特殊2.2
扭24.0
紅+300
最大+500                                  $6,000,000

Delta特殊2.3
扭+24.0
推進器強化+6.0                      $350,000
最大rpm+200

=======================推進器交易區=======================
好用的推進器    耐久36/36
推力+30.0%
推強+10.0%                                                            $1,300,000
使用時推進器消耗-2
====================== 特別貨品交易區 ======================
+5救護車燈                   類型:車頂燈   $9,000,000      
+5尼特羅的N20 RED           類型:車頂燈       $5,500,000      
+5車手的UK9     類型:車牌    $1,500,000      
  獵鷹的黑色帶   類型:車碌     $4,000,000 (己放)
科娜流血身姿    類型:塗鴉     $800,000           

己開啟放gt碎服務
每樣150m
有意請+tam乂聰
回復 支持 反對

收購區

未有
回復 支持 反對

聰 松碎放比我
我係麥昆
直接寄比我啦 我好夜先上線
回復 支持 反對

其實呢-.- 我睇到d圖我笑左出黎-.- 咁大張圖 得果粒野-.- 其實呢 點解你cut細張圖呢-.- 你可以用mouse指落去 跟住彈個名出黎 再影相就會比多d人知果件野(如果同樣)有咩唔同 咩名~
回復 支持 反對

我特登架=_=
回復 支持 反對

推呀推呀推呀推~~~~~~~~~~~~~
回復 支持 反對

推呀推呀~~~推呀推呀~~~
回復 支持 反對

+5公主道車神(車牌)    類型:車牌      $4,000,000        send 暴走神手
回復 支持 反對

以寄...
煩請暴走神手快交易
回復 支持 反對