打印 上一主題 下一主題
收起左側

RS gold 大特價!5分鐘交易搞掂!1M=10蚊港幣快D嚟睇睇!

大家好!本人长期出售RS金币!货足价平!欢迎大家来购买!1M=10蚊港幣http://shop64511932.taobao.com/
到目前为止,已经有3位香港玩家在本店成功购买!本店客户全部针对海外客户!我将竭诚为大家提供一致快捷的服务!http://rate.taobao.com/user-rate ... b767052a8f3564f.htm
你可以add我MSN:lgp19771226@hotmail.com     QQ1664108191
     Email:lgp19771226@hotmail.com  如果你誠意購買,可以和我聯繫!量大優惠!以下圖片價格是以前的,沒更新!現在最新價格1M=10港幣!買多還可以優惠!

回復

超低价!

信誉第一,安全快捷是我们的服务宗旨!
淘宝支付宝交易是我们信誉的保证!
如果你有什么意见和要求,请留言!
谢谢!
回復 支持 反對

我上2個星期同佢買完=]'
同佢用淘竇交易絕對安全,方便快捷
我係果3個其中一個=]
回復 支持 反對

谢谢支持!有需要找我!
回復 支持 反對

最新價格!全港最平!只售12港幣1M!網上交易,快捷安全!
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

on9999
who wud find mainlanders to buy?
completely scam
1stofmay 發表於 20-3-2011 12:44

看來你沒有在網站買過嘢!地球人都知淘寶買嘢好安全既!沒見識!
話你知,淘寶是華人最大的交易網站!裏面既商家全部經過實名驗證的!騙你一次難道不怕被封鋪頭嗎?
你好傻啊!{:13_686:}
是不是你買18hk$沒人買啊!
買這麼貴,鬼買你既嘢!
行開喇!
回復 支持 反對

最新價格RS 1M=10港幣!
回復 支持 反對

看來你沒有在網站買過嘢!地球人都知淘寶買嘢好安全既!沒見識!
話你知,淘寶是華人最大的交易網站!裏面 ...
黄金万两 發表於 20-3-2011 22:04

地球人都聽過唔少人係淘寶俾人呃
而且有人講一句你就甘款都幾小學雞下EQ極低, 大陸狗既然淘寶係華人最大的交易網站洗咩黎樂古做小生意,滾回大陸啦, 香港唔歡迎你

自己開個新戶口話幫你自己買左,你都幾好笑
大陸人口12億,10億人在騙,還有1億在訓練<<<<  沒聽過嗎?
毒豬紅,毒奶粉,假蛋,假乂燒包,假LV, 假GUCCI, 假.....................   

淘寶的被騙例子? 自己GOOGLE一下吧, 啊忘了你強國上不到google 哈哈
回復 支持 反對

隻大陸狗收左皮?
回復 支持 反對