打印 上一主題 下一主題
收起左側

《動漫皇朝》2011年活動第一炮 (活動期限-已完結)

關閉 [複製鏈接]

活動玩法非常簡單 只要閣下有能夠拍攝的器材 而且擁有不論手辦模型/DVD/漫畫/海報
然後再打上 購買前或後的感想 在這帖回覆即可得到40樂點

例:

話說呢兩隻手辦模型係我係兩年前購入..囧 當時未睇過涼宮春日 只係知道有涼宮春日既存在
但係某日路經深水涉某間手辦鋪頭時比涼宮同長門吸引住 同埋個陣又有錢無地方洗x_x
結果抱走涼宮同長門返屋企ww 但係好跟唔跟 跟著我呢種壞主人..sosad 打左佢地入冷宮
剩係擺係個架到作觀賞之用

歡迎各位熱烈參與動漫版活動:handshake
回復

幫你推推啦~

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
菜蘭嘆世界 -5 無意義回覆

查看全部評分

回復 支持 反對

沒人回哦= =..
那我先來吧
先聲明..本人為宅男一位=[
已經是個糟糕物..鏡音控一切既生活都是2次元=[
3次元的...完全不懂

以下是本人的收藏..
歡迎觀看.詢問.
但不會轉賣的!xd

基本上鏡音的都不用問購買前後的感想= =
因為都是購買前激動....購買後便陶醉..'

至於angel beats的小粘土01,02set(圖左下)
本來就想買哂所有成員..wtf只出了2set..
看來要等第2季才會出之後的orz....

v家的碟..

v家的這4隻碟都是因為大海報.鎖匙扣才會買="
這4隻碟還是全新味開的...

還有k-on的2隻...

在播k-on的那一段時間...上腦了所以便買了=.=
左邊只是封面令才會買..右面就歌曲好聽..而且見初回限定盤..買隻回來觀賞=

其他的雜碎..

這張只是figure盒和些小物品.....
很占地方的說....

同上的figure盒...小精品
零之使魔那4本小說...只是以前上學買回校讀..=
畢業後就沒有再買..

上圖的左下角文件內

貼紙...文件夾...眼鏡布...
一本風林火山的同人本.
右上的那個k-on文件夾..
買回來才發覺不好看....
用來放一些畫..

還有很多acg的雜誌..海報...
不過現在都沒有買..
顧慮到家中的位置...

魔法老師的木x剎日本茶杯
後悔把盒子掉了= =

2件cospa...比較小穿..
鏡音的"

床上的3,4只毛公仔
也是鏡音的..
現還沒有抱枕...
算比較好的了xd

評分

參與人數 1樂點 +80 收起 理由
菜蘭嘆世界 + 80 很強大 私人送你40樂點

查看全部評分

回復 支持 反對

第一張可就真的是特別了,是我第一次大用2000元換回來的物品~

食靈的女主角之一土宮神樂啊,最初見到佢那可愛的笑容已經完全被佢吸引住,而家佢仲係放係我個櫃度XD

呢個FATE系列就真係特別啦,我係冇買既,只係上個星期一同FD行街見到98蚊好平,個FD送比我,其實我一直都想買呢組既,因為伊莉雅同凜實在太Q~

呢張主要係以黃泉入主,後面的土宮只是配襯而已!!

最初我對呢D野完全冇興趣,但係有一次儲左一本好靚既奈葉相簿後就鐘意儲呢D野了~

呢個係SABER LILY,半年買既產品,最初見到手工咁精細已經下定決心買了,買了後就出現了越來越愛的事情XD

呢隻卡GAME好鬼死難玩,依家既我儲呢隻卡GAME既卡都係為左因為鐘意先儲,而唔係為左玩,因為唔識玩= =

能美相簿一本,買之前因為LITTLE BUSTER既關係,已經超鐘意能美架啦,呢個封面可以話係佢既招牌動作,所以我都好鐘意呢本相簿,不過買完咁耐都未開封用,因為唔捨得~~

呢堆野我哂左好多錢買左好多個靈夢為左件佢件衫而整既一張圖~~

武裝神姬的紅鳥、藍鳥,只是因為本人太鐘情於機娘系的王者-武裝神姬,所以買齊哂佢既產品,好鬼死貴,就破產= =

呢2個當然就係奈葉VIVID既奈葉同菲特既卡套組,唔係好貴,但我唔捨得用~

呢張係岩岩個星期六帶奈葉出去映相既,買左好耐啦,都幫佢映過好多相~~

呢張係中野梓改穿東方衫,純惡搞而整既圖~

最後係4盒K-ON!連環登場,講完!!
ACG的產品實在太多了,我都冇辦法UPLOAD哂我既圖!!放住咁多,希望你地鐘意~

評分

參與人數 1樂點 +40 收起 理由
菜蘭嘆世界 + 40 菲特啊(抱

查看全部評分

回復 支持 反對