打印 上一主題 下一主題
收起左側

【S級紋章】終於打到 感動死哥了= =

i like 火球多d
回復 支持 反對

個圈會跟住1隻怪 而被跟住戈隻唔會受到傷害 圈的控制者以外會受到2000攻擊力x25hit ...
wps031142 發表於 11-7-2011 18:35

你幾多暗?

http://static.youku.com/v1.0.0167/v/swf/loader.swf?VideoIDS=XMjgwMTQ2MzIw&embedid=MjE5Ljc5LjExMS4yMjgCNzAwMzY1ODACbmFrdXouY29tAi9iYnMvdmlld3RocmVhZC5waHA=&showAd=0

感覺大約15 HIT左右吧0 0''...你唔係話20 HIT咩- -又變左25 HIT- -.....

睇視頻又唔覺有你所講既特殊釋放前置....

得1隻怪時係咪冇得用?有冇圖?
回復 支持 反對

你幾多暗?

感覺大約15 HIT左右吧0 0''...你唔係話20 HIT咩- -又變左25 HIT- -.....

睇視頻又唔覺有 ...
Samlee556 發表於 11-7-2011 18:52

暗攻得20%到 其實佢冇顯示HIT數 我入手冇幾耐仲未試到好熟手
技能幾時都可以發動 不過要有2隻怪在圈內先有效果
回復 支持 反對

暗攻得20%到 其實佢冇顯示HIT數 我入手冇幾耐仲未試到好熟手
技能幾時都可以發動 不過要有2隻怪在圈內先 ...
wps031142 發表於 11-7-2011 19:05

如果係咁既話,應是清怪技能
不過那種傷害感覺清不了多少
回復 支持 反對

如果係咁既話,應是清怪技能
不過那種傷害感覺清不了多少
Samlee556 發表於 11-7-2011 19:09

也不是清不到 2000攻一下我都覺得挺好的了 海龍好像也只是數字上的強 打出來也只是4位數
回復 支持 反對

也不是清不到 2000攻一下我都覺得挺好的了 海龍好像也只是數字上的強 打出來也只是4位數 ...
wps031142 發表於 11-7-2011 19:16

呢個紋我之前都有玩過
   我魔導ac 81%暗攻 都扣唔到1下2千 你個咩ac呢嫁咁神- ,-?
回復 支持 反對

也不是清不到 2000攻一下我都覺得挺好的了 海龍好像也只是數字上的強 打出來也只是4位數 ...
wps031142 發表於 11-7-2011 19:16

國服龍息傷害是固定傷害,我看視頻感覺清不了怪...
因為視頻中好像是39LV深淵,1HIT爆擊1800,結果還是一堆怪...
回復 支持 反對

呢個紋我之前都有玩過
   我魔導ac 81%暗攻 都扣唔到1下2千 你個咩ac呢嫁咁神- ,-? ...
kelvinlau21 發表於 11-7-2011 19:41

扣唔到?有可能扣唔到?打西邊既風行者下下2000邊有可能打唔到??
回復 支持 反對

呢個紋我之前都有玩過
   我魔導ac 81%暗攻 都扣唔到1下2千 你個咩ac呢嫁咁神- ,-? ...
kelvinlau21 發表於 11-7-2011 19:41

再者 你講過你有龍之氣息 但過左咁耐 龍之氣息得出過3個 1個東婷買左 1個我FD買左 仲有一個系交易所 我好清楚全部野系繁星度 貨品來去一清二楚  如果你話你玩過氣息同蘑菇不如帖下圖比我流下口水A_A
回復 支持 反對

1個婷姐買左 1個雪姐買左 最後1個我買左
回復 支持 反對