打印 上一主題 下一主題
收起左側

有冇同緣之空差唔多的動漫

在FD有交代的w ~~不過我就不透了 我也只是玩了FD的真白線~.~ 我也不是很清楚 ...
傻頭 發表於 11-10-2011 20:46

透透吧(´・ω・`)
回復 支持 反對

我不是太清楚 所以說錯了就不太好了
佢其實係正篇end 已經講左 動畫end我覺得整得好似ましろ 瓜左柴咁- -...(我問題吧?
(反白小透...有誤勿插- -
但其實係冇瓜到a.a 係ましろ就黎瓜既時=.=候男主比佢祖先點醒了(我冇記錯吧?
就是退魔力 也是神通力既一種 @,@ 最後男主就順利成功了~~~救返ましろ
而男主識得用神通力之外 - -就變左半隻タユタ咁= =...所以...就你提出既問題
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我不是太清楚 所以說錯了就不太好了
佢其實係正篇end 已經講左 動畫end我覺得整得好似ましろ 瓜左柴咁- -.. ...
傻頭 發表於 11-10-2011 20:53

遊戲除了作畫崩壞連故事也崩壞(´,_ゝ`)
唯一沒崩的是ダメリ  跟遊戲一樣的欠打  對  很欠打(´,_ゝ`)
動畫結局似乎是把真白像キクラミ一樣重新封印  似乎啦(´,_ゝ`)

捏大約沒錯  但是不是祖先提點...嘛...(´,_ゝ`)
那段好像是說退魔靈能是由怨靈所產生的力量  然後就巴啦巴啦(´,_ゝ`)
總之最後男主角不是人這點準沒錯(´,_ゝ`)
FD的ましろ一整個萌翻天  人間兇器(´,_ゝ`)
kissxsis吾係galgame 動畫化

悠久之翼=ef中文名(´・ω・`)
11eyes有動畫化
euphoria那麼重口味, ...
深紅血淚 發表於 11-10-2011 16:42

別人問老納ef的中文名時老納還很直接地說ef就ef啊(´,_ゝ`)
還有  euphoria其實甜到不行(´,_ゝ`)
回復 支持 反對

遊戲除了作畫崩壞連故事也崩壞(´,_ゝ`)
唯一沒崩的是ダメリ  跟遊戲一樣的欠打  對  很欠打(´,_ゝ`)
...
[H]真.天龍神 發表於 19-10-2011 15:07

ましろ 的確很萌O_O 然而 我最深刻的也是本篇ましろ 快死那一段..
回復 支持 反對