收起左側

[季度活動] 〔新舊番的交替期〕

關閉 [複製鏈接]
本季最愛新番↓
名稱:中二病也要談戀愛!
感想:故事唔錯,雖然睇到後半既時候男主角叫女主角從中二病畢業(我覺得呢件係好殘忍既事)
但係結局既時候男主角理解哂明白哂點解女主角會有中二病既原因
老實講,女主角準備從中二病畢業個陣,我都有小小討厭個男主角..點解要人地係中二病都畢業
女主角當然冇畢業啦最後...我都好高興(反而我覺得男主角其實仲未畢業
岩岩追完中二病呢套動畫之後
我發現我有中二病係一件值得光榮

附圖:

下季期待作品↓
名稱:南家三姐妹 我回來了 (第四季)
附圖:

評分

參與人數 1樂點 +120 收起 理由
☆leunghotung★ + 120 以前的我...也很中二的說..(默

查看全部評分

回復 支持 反對

本季最愛新番感想↓
名稱:刀劍神域
感想:可能自己有時玩下online game既關係,我特別鐘意佢個網絡遊戲技術,可以係個虛擬世界道玩,同埋隻SAO對我好吸引,就係係裹面死亡,現實既自己都會死,咁樣夠晒刺激,個主角我最鐘意既就係佢最快既反應速度

附圖:

下季期待作品名稱↓
名稱:南家三姊妹 我回來了     第四季
附圖:

評分

☆leunghotung★ + 120 我看SAO是因為西莉卡! (拖

查看全部評分

回復 支持 反對

本季最愛新番↓
感想:真係好好睇 仲要成功推薦比d平時無睇動漫既fd 乘機推人入坑wwww 亦都因為呢套野搞到我入左ws深坑 online game咁既形式認真吸引
附圖:

下季期待作品↓
名稱:我的朋友很少NEXT
附圖:

評分

☆leunghotung★ + 120 要推更多人入坑阿!!!(加油

查看全部評分

回復 支持 反對

本季最愛新番↓
感想:在出動畫之前已有在看刀劍小說, 但都是動畫比較生動,劇情我很喜歡
        (我介紹了給很多不看動畫的同學看, 結果他們都愛上了動漫..- -)
附圖:

下季期待作品↓
附圖:

評分

☆leunghotung★ + 120 要介紹更多給同學阿!!(加油

查看全部評分

回復 支持 反對

下季...真係唔知...
回復 支持 反對

下季...真係唔知...
allec 發表於 1-1-2013 20:17

下季d時間用黎睇番今季未睇果d

我有5套未睇
回復 支持 反對

下季d時間用黎睇番今季未睇果d

我有5套未睇
godoslaw 發表於 1-1-2013 21:42

無晒貨...
回復 支持 反對

無晒貨...
allec 發表於 1-1-2013 22:10

我仲有成2季爆漫慢慢睇
回復 支持 反對

本季最愛新番↓
名稱:出包王女Darkness
感想:變態,啊不,紳士向動畫
         跟前兩季相比,這季比較富劇情性,還原度也算高
   開頭和中段還算做得不錯,結尾個人認為做得比較差,怎樣說好呢,就是沒有結尾的感覺啊,就是「就這樣完了?」的感覺
         期待第二季
         不過最重要的還是小闇好萌(≧▽≦)
         (聖光一大堆,想人買Blu-ray也不應這樣吧...)
附圖:

下季期待作品↓
名稱:問題兒童都來自異世界?
附圖:

評分

☆leunghotung★ + 120 夢夢才是王道!! (被拖

查看全部評分

回復 支持 反對

本季最愛新番↓
名稱:litttle buster
感想:好好睇,key社d野,入邊好多萌妹,相信結局一定好傷感。
附圖:

下季期待作品↓
附圖:

(睇唔到圖同我講講)

評分

☆leunghotung★ + 120 我也頗期待友少2期...

查看全部評分

回復 支持 反對