樓主: xJefferSoNx
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 得返你1個就無勝算 ? 體育精神 ?

Jefferson琴日玩A-C場見到你0.0
在下偃月得閒切磋切磋=]
回復 支持 反對

你一講起我就冧翻左當初1打4對面5系殘血個隻(<ゝω·),開住半血SR智天,D人叫258,咁我米等咯,跟住一部流自系3:07開過來,我即刻用左瞬移本來話想玩下佢,點知避開左一個SP oДo!!!跟住我就開始反擊,利用SR智天BIT特性翻左一鋪,正~~~
回復 支持 反對

其實呢,佢玩SD已經係度浪費時間
回復 支持 反對

回復 1# xJefferSoNx

如果有勝算我會繼續打 當然得番1hp 人地有幾個人幾條命我會果斷放棄 我都係紅星 成日得番我一個人(我多血或兩命) d人都叫258或358 我繼續打就會被人圍插! 被人話浪費時間 0  n  9 ?  kick   你真係紅星? 到我win左做左房主 浪費時間 話要kick我的人我果斷踢晒佢地 真係爽!!!!
回復 支持 反對

一向唔理259/258有冇勝算都照打here
回復 支持 反對

Jefferson bb <3
回復 支持 反對

今日玩得番我一個(突自32%血)打一部殘血雙龍ew同一架滿血wing零改係大峽谷場。我由架雙龍拉我過去佢度因為部wing同佢一齊,跟住一個全彈搞掂個雙龍。剩番架wing同我打,佢又以為自己贏硬所以keep住甩毛形態,跟住我咪龜係舊石後面喪開r後雙光槍,最後我贏。 我建議如果對方得番1-3個就同佢死過,拉得1個得1個。再唔係,你可以哎單挑,試過真係一個一個咁單挑贏= ="(我無試過)。如果你仲有大把血係手就258之後先繼續lor,或者你玩野殺左最低血個d先停lor。(以上個案係喺美服發生的)

加上我玩地死ew開技2加EX支援部件,跟住就一個一個豆死。扣到血?咪企喺度回血lor,不知幾爽。
回復 支持 反對

支持!!

我覺得259之前停戰唔係問題,但係停戰就唔好走黎放血
回復 支持 反對

支持!!如果認為玩SD晒時間就唔好玩SD(如果想快打15場.認為晒時間又點解唔去打BJ呢?)
回復 支持 反對

咁如果對面仲唔停手係要射到殘血我都唔會同佢客氣,有一次就係咁,不過我一反擊對面就開始鬧人
回復 支持 反對