收起左側

[尋求解難] 唔該禁我。

話說我今年都16喇,但係點都係冇女。自問系學校都算靚仔,真心冇呃你。
但係我想講比我人品更差既,冇錢既,超賤格既都有女。我係咪應該反省下?定邊出左咩問題呀?
(好啦,入翻正題先*)
最近鐘意左個女仔。佢系我地級出名好人,有好多男仔都鐘意埋佢身。
當然我都係其中一個,平時都會同佢whatapps吹下水。
系上果月果陣我已經對佢有意思,一路都想約佢出街但係全部都俾佢拒絕晒。
我隔一陣都會問下啲fd睇下下一步應該點做,佢地都叫我唔好放棄。
個女仔好熟果啲朋友都話我有機會。
問題係我唔知依家到底要點做。。。應該當佢係朋友好,定點呢?

咁我繼續追佢好,定要放手?我應該點做?我真係唔知,我味拍過施。
回復

話說我今年都16喇,但係點都係冇女。自問系學校都算靚仔,真心冇呃你。
但係我想講比我人品更差既,冇錢既 ...
Zhedic 發表於 4-6-2015 21:09

唉...男人愈壞女人愈愛嘛...

入番正題

我覺得你應該問問哥個女d fd佢究竟有冇中意既男仔

因為你向佢發出既邀請比佢一一拒絕,有可能係心有所屬

因為如果條女根本有中意既人,甚至暗地裏開始左就冇謂

曬咁多時間落去撞牆

如果冇又或者打探唔到就繼續攻略啦

因為佢拒絕你,原因有好多可能

吊高黎賣又有可能(可能較低)

又或者你佢怕你...

因為你單獨約佢出黎,佢驚你心懷不軌==!?

一開波d人都係話要幾個人一齊出

最好加埋d屬於撐你哥邊既條女既熟fd一齊出黎

到時有人幫拖等佢冇咁易推你

如果得左就照舊約多兩三次

最後再試單獨約
回復 支持 反對

有時自己係睇唔到自己有咩問題嫁就算你係靚仔都唔代表人地一定會鍾意你仲有呀第一次就單獨約人-.-如果係我都唔會應約啦......其實你係呢到問係冇用嫁=.=因為呢到的人都唔熟悉你.好難比到意見.加油啦!希望你可以搵到幸福
回復 支持 反對