樓主: miracle_chan
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[禁止修改] >>AOC經典遊戲大集合(4-4)---集合各類劇情於一劇<<

正常丫...1 V 2 d金多得好緊要

============================================
下一版有EVO,村逃同新版既防塔
地型已整好@@

防塔也需要掘金,但無桶裝皇帝,
8P d兵路線走法可以每一關都唔同

現徵求意見,
<<隨機路線>> 每一關路線隨機設定
<<固定路線>> 由我預設好每一關次路線走法

<<隨機路線>> + <<固定路線>>
某一關由我設定好,例如<<破壞者>>比我設定好人人有份中招
其他的隨機執行路線
回復 支持 反對

不知道地圖有沒有足夠的空間整雪堡呢?(其實雪堡的觸發好易整)
回復 支持 反對

雪堡要整地型可能要用好多觸發
捉捉只係建樹都用左好多觸發
所以多人提議才會整

=========================================
下一版有EVO,村逃同新版既防塔
地型已整好@@

防塔也需要掘金,但無桶裝皇帝,
8P d兵路線走法可以每一關都唔同

現徵求意見,
<<隨機路線>> 每一關路線隨機設定

<<固定路線>> 由我預設好每一關次路線走法

<<隨機路線>> + <<固定路線>>
某一關由我設定好,例如<<破壞者>>比我設定好人人有份中招
其他的隨機執行路線
回復 支持 反對

咁樣好丫, 破壞者 固定o既話最少大家都會加血
如果破壞者都隨機,個個都諗住唔會中招唔加血
就食蕉了
不過個個都要加攻加血
會唔會搞到好難
回復 支持 反對

加唔加奪堡或者弓堡 都幾好玩下
仲有改下精選啦 成吉太屈= =不如係出左神之弓之後先比人出成吉啦
回復 支持 反對

難玩左就一定架啦,地型完全唔同
8P多左好多路線走

我見1,4P太得閒先大改
我唸呢獲好好玩

打算有得買破壞者係敵對的一方炸塔,決定炸乜塔由你控制@@
買7P既兵,當到逹指定既地点轉8P(個關8P乜兵,7P就出乜兵)
可以加密8P出兵次數,即係多d生兵口
可以幫8P加HP,當然係敵對一方...11

=======================================================

弓堡,奪堡可能唔整
精選其實我想調整兵既血好耐

但搞左EVO 先,到時應該玩EVO 多
咁精選可能大改
至低限度改细佢地方@@
回復 支持 反對

有人話想玩RPG
不過應該好難整

同埋我熄哂聲, 玩接力,第1關 去變8占果時 就彈左
之前就冇LALA 彈
唔知做咩ORZ
回復 支持 反對

回復 801# ulysses13hk

接力要第一場玩才正常
玩完其他再玩接力會彈,原因不明@@
回復 支持 反對

RPG!?3V3點玩!?門快爆機- -?
回復 支持 反對

RPG=_______________="

目前目標>>EVO>防塔>村逃>(第5版)
兵堡>更新精選>炸彈人>(第6版)
DEL接力(假如彈GAME)>雪堡/弓堡/奪堡(是但一個)>槍旗火槍(第7版)
小小型集遊(第N版)
回復 支持 反對