打印 上一主題 下一主題
收起左側

古惑仔之義新任務猛龍過江

要先完成之前既電影任 要用佢粒糖先可以開始

1:x3080,y4342
浩男酒吧(近地鐵b出口)
浩男會叫你搵包皮,包皮會叫你買eq
[起始髮6,nevis牛仔褲,大x-t shirt,s乜鬼cap帽]
以上既野係灣仔d 3店 髮影屋買到
金錢5000.exp5000...
2:再入多次酒吧,先浩南後山雞
打十隻怪(40lv)有30min時間
又係錢5000exp5000
3:x8632,y6856(入口好隱蔽下)
杜丹樓
講完野打5個大飛手下(50lv)
再上龍頭房(有2部lift,其中一部)
同天生講完野搵浩南,又係
5000/5000~
4:台灣冠華大廈
搵陳耀->十三妹->大飛->韓賓(要跟次序)
再講多陣野
8000exp8000錢
5:2184,5624
永發茶餐廳
大天二
6280,6056
x尼詩道大廈(近地鐵唔知a定b)
上浩南辨公室
十分鐘內偷數簿
留意你自己講果句野
[xxxxxxxx?!]<--多左個!就代表成功左第一步
如果你按第二個夾萬
[xxxxxxxx?!!]即係又成功一次,因為如果唔係既會出現
如此類推,後尾d!會一路多 直到第十個
[xxxxxxxx?]<--即係衰左
一定要點夠十次(有可能會第2-第3下已經點中左岩果個,但都係一定要點夠十次)
我做果陣次次都係唔同夾萬既
返去搵大天二
5000exp6000錢
6.台北三聯幫堂口(上次任務搵大飛便利店旁邊)點浩南,
跟住搭左手邊部電梯,一大輪說話,再如浩南講野,
打十件三聯幫會員,再點浩南,完成
7.夜晚入台北公園盡頭搵浩南(日頭一定唔得),
跟任到台北disco點丁瑤,跟住行上上少少入後巷殺高捷,
跟住點丁瑤,出巷仔到公園點浩南(要夜晚),完成
8.到灣仔私人會所x4712,y1416(地圖左上角),
點丁瑤,打洪興會員,執10個毒蛇,10個屎蜢比丁瑤,完成
9.再入私人會所,點晒所有人,搵一班都做緊任務o既古仔組隊(要齊滿人 5個)
回復

如果再詳細就更好了^^~
回復 支持 反對

仲有d咩地方唔明白?
回復 支持 反對

8.到灣仔私人會所x4712,y1416(地圖左上角),
點丁瑤,打洪興會員,執10個毒蛇,10個屎蜢比丁瑤,完成<------響邊架?搵唔到= =
回復 支持 反對

灣仔地圖左上角 你行到左上角再跟座標吧 好易搵
回復 支持 反對

原帖由 lmcb0002 於 2007-1-9 01:43 發表
要先完成之前既電影任 要用佢粒糖先可以開始

1:x3080,y4342
浩男酒吧(近地鐵b出口)
浩男會叫你搵包皮,包皮會叫你買eq

以上既野係灣仔d 3店 髮影屋買到
金錢5000.exp5000...
2:再入多次酒吧,先浩南後山 ...

係邊到

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
lmcb0002 -5 字數不足

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 林仔仔 於 2007-1-27 12:50 發表

係邊到

咩係邊到 唔明你講咩
回復 支持 反對

浩男酒吧(近地鐵b出口)<==係邊一個地方???
回復 支持 反對

原帖由 林仔仔 於 2007-1-27 18:26 發表

地鐵b出口行上少少就係
回復 支持 反對

原帖由 林仔仔 於 2007-1-27 18:26 發表

係灣仔....同埋我想問永發餐廳係邊到嫁??
回復 支持 反對