查看: 20882|回復: 20
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] RO2真係值得期待?

我由ro1出之前已經開始留意ro
之後玩左兩三年,到而家都覺得冇乜mmopg可以令我好似玩ro咁投入
到左冇玩ro,之後有ro2出ge傳聞都一直等
但係韓版出左之後,發現好多野都唔同左
基本上成隻game除左極少部份資料外,好多野都唔同曬
加上最近一堆game都有差唔多ge畫面同質素

我諗會期待ro2最主要都係以前有玩ro ge玩家
而重力社會出ro2都係睇準ro個大市場(唔想流失)
所以打住ro2出一隻完全唔同ge game
試想像..入面ge地圖係唔同曬的
只係羅返果個名,連怪連故事都唔同左
咁係咪真係值得玩呢?
回復

故事都唔同?冇可能
如果佢個故事唔同左又點會再係仙境傳說
更家冇可能運用到..一定會比人鬧啦
怪就有部分改左..但我相信經典果d仲係度(如:波利
我都好似你咁..暫時仲未搵到一隻可以令我瘋狂玩o既online game
war3除外..ro的確好好玩..不過果時太多外掛
我依家等ro2 o既原因只有一個..想係果度搵返自己對ro果份熱戀
如果搵唔到都冇計..始終1同2都差好遠
1係2d,2係3d..畫面果d差好遠..職業又唔同哂
期待還可以期待的..你話畫質好果d
咪又係得幾套大作..好似完美,巨錘果d
依家出果d未必全部都係好..甚至有d可以話係差
回復 支持 反對

RO玩了好几年啦!! RO2期待期待啊··[[bao_36]]
回復 支持 反對

郁闷 韩F 现在认证好要打电话 有身份证都不行啦
回復 支持 反對

等得好苦好...
回復 支持 反對

只要玩過ro的 應該都會期待 ro2吧^^
希望趕快岀囉
回復 支持 反對

ro2 問心真係等左好內
不過都值得
比較現在的online game 好過千萬倍
大多數人都希望搵番ro1 個陣組隊去打王
同朋友傾下計個種feel  重力社已經努力緊架啦
大家咪等下lor  都等左咁內  等埋香港學生考埋al ce仲好啦~係咪先
回復 支持 反對

咩都唔改不如俾返ro1你玩
回復 支持 反對

ro1真係好正
係我咁多隻game入面玩得最耐兼且最中2既game
所以我對ro2好有信心
希望唔好令大家失望啦
回復 支持 反對

必定會玩..
鐘意ro的玩家一定會玩ro2
回復 支持 反對