查看: 10565|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] pk大戰∼∼*入黎睇睇

我想知...法師80up有無可能p得羸80up既雨亡?[[bao_44]]
回復

咁就要睇下個場景係點啦...如果玩偷襲咪打人先果個贏囉~~~如果面對面單挑羽芒就佔優勢d
回復 支持 反對

咁不如羽芒你搵個80∼85lv法c偷打我,睇下我死先定佢死先- -
回復 支持 反對

原帖由 小影=] 於 20-3-2008 09:55 PM 發表
咁不如羽芒你搵個80∼85lv法c偷打我,睇下我死先定佢死先- -

你知5知法c如果偷打你第一下多數都用吟唱較奈攻擊最猛既技.....(其實個個職都會)除非你水土防高或有毛幫你++左,如果唔係就有機會秒殺,就算唔秒都無左一大節血= =再唔係就睇邊個d裝掂囉~~~~
回復 支持 反對

我覺得係芒果贏......

話到尾法師物防都好低下

芒果又係遠程物攻

打落法師度都真係幾痛

我試過用法師同隻芒果pk

法攻話就話100%命中

點知連續2下出左未命中..

我真係無話可說..........
回復 支持 反對

法術呢個呢....好似係都關命中同閃避事嫁.........[[tyjp-5-11]]
回復 支持 反對

我打城戰被 90以上的法師偷襲

爆擊 一下 45xx 以上( 基本上我被人秒)

最猛一次 是 爆擊75xx (我想那個法師是穿神裝)

相反 羽芒偷襲法師 也是可以秒他們!!

看誰 先打誰而已!
回復 支持 反對

但係我上次俾一個82lv法c打先佢封左我,我出唔到技∼之後一解番之後我用高真加一招引而秒左佢= =仲有搵日on一on完美∼有野搵你
回復 支持 反對

睇邊個出招先

法師出招先一個石破天驚  放多1~2個技能你就輸 法攻100%命中

而羽芒出招先既話 擊暈  再放幾個技 你一定輸 除非你閃避好高或者你咁好彩第一下擊暈未命中

唔計神裝果隻 比如8軍 黃昏橘武 全身+12果d
回復 支持 反對

石破個吟唱都好似幾奈下嫁啵= =但係羽芒都應該趕唔切出暈嫁啦= =咁就唯有出神鷹或爆真囉~~~~
回復 支持 反對