查看: 13883|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 電腦系統配置張貼區(貼左會有人答你玩唔玩到RO2)

基本貼上要求:CPU,RAM,顯示卡MB(其他最好貼埋,我會幫大家睇睇玩唔玩到RO2)

係開始>執行到打dxdiag,之後就有配置睇嫁啦
回復

最低配置
CPU:PIII 1.2G
显卡:GF 440MX(64M)
内存:512M
操作系统:Win2000,XP         

推荐配置
CPU:AMD 3000+
显卡:7300GT (128M)
内存:1G
回復 支持 反對

原帖由 鍾爺 於 21-5-2008 13:10 發表
最低配置
CPU:PIII 1.2G
显卡:GF 440MX(64M)
内存:512M

推荐配置
CPU:AMD 3000+
显卡:7300GT (128M)
内 ...

我係幫人wo= =唔係問人
回復 支持 反對

CPU:AMD Sempron(tm) Processor 2800+,MMX,3DNow,~1.6Hz

RAM:1536MB RAM

顯卡:ATI Radeon HD 2600 Series

Window XP
回復 支持 反對

CPU : AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+, MMX, 3DNow (2 CPUs)

RAM : 2046MB RAM

DISPLAY : WinFast PX8600 GT(NVIDIA), GeForce 8600 GT, 256.0 MB

回復 支持 反對

5樓果個玩到

4樓冇講你張display幾多mb,所以答你唔到
回復 支持 反對

CPU:intel Pentium43.06GHz
RAM:1G
DISPLAY:ATI RADEON Xpress 200 Series 256MB
chipset: ATI RADEON Xpress series (0x5A61)
回復 支持 反對

原帖由 呀晉 於 23-6-2008 01:15 發表
CPU:intel Pentium43.06GHz
RAM:1G
DISPLAY:ATI RADEON Xpress 200 Series 256MB
chipset: ATI RADEON Xpress series (0x5A61)

RAM2G啦....
回復 支持 反對

CPU:Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz(2CPUs)
記憶體:4GB
顯示卡:Nvidia GeForce 8800GT
回復 支持 反對

一句講晒上面果d全部玩到=.=
4樓
HD2600系列最少果張都256mb
5樓
唔洗講
7樓
已經夠玩
8樓
夠晒有凸