打印 上一主題 下一主題
收起左側

D.C及D.C.II (未來的DCIII) 初音島討論帖

混亂中  ==
但義之在各種方面都有點像純一
回復 支持 反對

回復 21# 的帖子

因為大家都有後宮男的必備條件- -
回復 支持 反對

原帖由 ~七夜志貴~ 於 8-6-2008 18:24 發表
因為大家都有後宮男的必備條件- -

這都是原因之一

你頭像艾西亞 = =”
說話回來...
點解仲未見到艾西亞既?
義之番生係唔係同佢有關==?
回復 支持 反對

遊戲中義之番生係因為眾人對佢的思念戰勝了世界的法則,和艾西亞無關
艾西亞在動畫出現概率無限接近0%- -'
回復 支持 反對

原帖由 ~七夜志貴~ 於 8-6-2008 19:33 發表
遊戲中義之番生係因為眾人對佢的思念戰勝了世界的法則,和艾西亞無關
艾西亞在動畫出現概率無限接近0%- -'

又是主角的威能= ="
咁純一同櫻又點?
回復 支持 反對

第10話~櫻花樹終於枯萎了~音姐的反應快得令我嚇左一跳~比佢細佬講左幾句就180度轉哂目標~實行枯萎計劃
回復 支持 反對

吓?
第10集出左啦咩?
我搵到試睇版渣啵
回復 支持 反對

純一見音夢去了- -
櫻沒挂,D.C.3的(騙錢)伏筆啊......
回復 支持 反對

原帖由 ~七夜志貴~ 於 8-6-2008 21:15 發表
純一見音夢去了- -
櫻沒挂,D.C.3的(騙錢)伏筆啊......

DC3 = =?
仲有咩?
仲會出@@
邊個做男主角=口=

純一好慘=3=,仲係好想佢同小鳥一齊
說話回來純一只是60幾歲便掛了- -真慘
又唔交代下其他女角點
回復 支持 反對

原帖由 marktam999 於 7-6-2008 10:06 發表
我最近都係玩DCPK  
魔王是指櫻花樹嗎= =?
但我本人比較在意2G會選邊個定係動畫搞到佢消失左無出現過

DCPK...自從我玩過那膠膠的馬戲社女角版大富翁後(我相信有玩過的人明白是那一隻game...我不想提那game的名字...
即使有我like的小恋或其他的女角也好...也不會去玩馬戲社所出的game(CG檔則有dl來看看
當然若是神作的話是例外的...但我不覺得那只會騙財的公司能會出到神作
嗚...太過騙財了!粗製濫造!雖然我是dl的...但都感到浪費了我的電腦的位置!!
而DC系列的動畫...只是令到game較為速銷的或令人還記得還有那膠物的存在的手法!
依舊令我感到粗製濫造!看到第3~4話就沒再dl了
只是除了看女角外...真是找不到其他值得去看的地方
GAME的也是...不過近期覺得CG方面好像愈來愈差吧...

(此人對馬戲社的...特別是DC系列的有極大的怨恨...原因...不想多說...只可說對他們的面皮過厚而感到極之不爽!)

===============
DC III...有機會出的...我覺得佢地ge面皮好厚...一定有機會整黎騙財
我想出DC III之前DC II都應該出左幾隻「外傳」類的騙財物吧...
回復 支持 反對