打印 上一主題 下一主題
收起左側

【公告】新手問題請到「教學指南及問答區」發問

如果死左,你死嘅地方會有一個grave marker
如果你可以在grave marker損壞之前趕到
你就可以得返d野
grave marker可以由其他player repair 或 bless增加其持續時間
注意:runescape 有d地方死咗唔會有grave marker!!!

節日特別品......
由於節日特別品會不斷增加(如果你keep住做hoilday event)
bank遲早冇位......
所以runescape在draynor village整咗個npc叫Diago
你可以destory全部hoilday items(慳返d位)
需要時去問diago羅返......
當然死咗都可以問佢羅返
回復 支持 反對

我用Explorer's ring2既Low-alchemy,
但係佢話Your Magic level is not high enough for that spell.?
回復 支持 反對

要21 magic lv掛
回復 支持 反對

我想問下!!依家升smith用咩好!我smith lvl74....5好lost太多錢
回復 支持 反對

q1:咁既我太耐無玩所以唔記得左邊度可以睇知我差幾多經先升得?
q2:48lvl去邊升好???
回復 支持 反對

q1:咁既我太耐無玩所以唔記得左邊度可以睇知我差幾多經先升得?
q2:48lvl去邊升好???
天剎乂維 發表於 4-2-2009 11:26

http://www.tip.it/runescape/?page=xp_table.htm
回復 支持 反對

唔該,我想問可不可以同時有兩個clue scroll 在背包中?
回復 支持 反對

唔該,我想問可不可以同時有兩個clue scroll 在背包中?
michaelng67 發表於 5-2-2009 21:43

TRY ONCE  ALREADY = 無可能
回復 支持 反對

如果做member時,銀行有好多野,起碼多過68的話,如果完左membership,D野會點????
回復 支持 反對

D 野仲會o 係度, 但係你只可以攞出黎, 但係放唔返落去.
建議經常用withdraw all but one
回復 支持 反對