查看: 19188|回復: 28
打印 上一主題 下一主題
收起左側

教下我點打witch!!

關閉 [複製鏈接]
我識左電燈camp去witch果到等佢起身果時我未打佢,佢已經打左我!點算
教下我!!!
回復

我識左電燈camp去witch果到等佢起身果時我未打佢,佢已經打左我!點算
教下我!!!
ngchihin 發表於 15-7-2009 13:35

只有三個字教到你....
快!!狠!!準!!
快~就係有咁快得咁快衝埋去,唔好慢慢行埋去~
狠~唔好慢慢描~你描得黎佢都起左身就哂氣~
準~一定對準佢個頭~佢起唔起身其實無關係!!

其實你可以自己召d witch出黎自己練家嘛~
回復 支持 反對

好多人話要熄燈慢慢行 , 我自己燈一時時熄 , 但唔會慢慢行 , 照正常速度埋佢身 , d人話射頭 , 我自己就射頸 , 用單發散彈都係一槍死 , 再唔係仲有兩個方法 ,
一 : 行到witch正後面唔好郁 , 佢會望後望住你 , 如果你企定定既話佢起左身會係咁抓自己背隻 , 用手槍都殺到 , 但依個方法最好有同伴 / 4p先用 , 因為一有怪打郁你隻witch就會轉身打你 , 唔再抓自己背隻
二 : 石油氣 , 如果有石油氣既話可以飛個埋witch身邊射爆佢(依個方法最好兩個人做穩陣d) , 因為平時witch係推唔到 , 但炸一炸witch係佢暈一暈果陣就推 , 咁就可以推到佢郁唔到 , 當然最好一個推一個射 , 如果唔係有排你推~~

希望幫到你^^
回復 支持 反對

聽講渣狙爆頭佢會暈, 搵個隊友渣狙爆佢頭再沖過去渣散勁爆佢個頭囉...
回復 支持 反對

[轉貼]Witch 是一個十分恐怖的boss 但這只限於玩家驚動了它之後 事實上只要玩家不要太過接近,開槍射它和開手電筒,基本上它不會攻擊玩家的,但一但驚動了它,它會以極快的速度衝向驚動它的玩家並用利爪把他秒殺,而witch的特徵是坐在地上並會發出像哭一樣的聲音,所以聽到它的聲音時要格外小心了。

威脅性:★ (驚動前)威脅性:★★★★★(驚動後)

PS:如witch 塞住係主要通道非打不可時,又或姐你睇佢唔順眼,用散彈(連射)走到佢架最近,等佢起身果陣用散彈狂轟佢口部(請佢食子彈xD) 秒殺!!!隻witch完全打你唔到!!如果冇連射散就燒佢之後帶佢遊花園(走唔切就....安息吧.. 囧) (以上方法全難度可用)
回復 支持 反對

好多人話要熄燈慢慢行 , 我自己燈一時時熄 , 但唔會慢慢行 , 照正常速度埋佢身 , d人話射頭 , 我自己就射頸 , 用單發散彈都係一槍死 , 再唔係仲有兩個方法 ,
一 : 行到witch正後面唔好郁 , 佢會望後望住你 , 如果你 ...
amen1202 發表於 16-7-2009 13:51

我想問你爆石油氣果下唔會tk嫁咩-,-
聽講渣狙爆頭佢會暈, 搵個隊友渣狙爆佢頭再沖過去渣散勁爆佢個頭囉...
白棋 發表於 16-7-2009 15:10

呢個方法我肯定唔得!!試過拎狙打頭~係唔死嫁!!
[轉貼]Witch 是一個十分恐怖的boss 但這只限於玩家驚動了它之後 事實上只要玩家不要太過接近,開槍射它和開手電筒,基本上它不會攻擊玩家的,但一但驚動了它,它會以極快的速度衝向驚動它的玩家並用利爪把他秒殺,而witch ...
-6star 發表於 16-7-2009 15:46

佢起唔起身都係咁爆佢個頭嫁啦~XD
回復 支持 反對

你地真係爆到佢個頭咁勁 !?
我描佢個頭
都要 3 - 4 槍 ..哭
回復 支持 反對

你地真係爆到佢個頭咁勁 !?
我描佢個頭
都要 3 - 4 槍 ..哭
dog_pat_pat123 發表於 17-7-2009 13:08

就算描到都係開2-3槍嫁啦....
1槍散彈假設佢有10粒彈,10粒中哂,專家witch就死~
但係中得9粒,專家witch會死唔去....所以安全起見會開2-3槍~
回復 支持 反對

一下爆佢頭ko!!
!
回復 支持 反對

就算描到都係開2-3槍嫁啦....
1槍散彈假設佢有10粒彈,10粒中哂,專家witch就死~
但係中得9粒,專家witch會死唔去....所以安全起見會開2-3槍~
當明尼克 發表於 17-7-2009 16:21

咁單散點玩 !?
開一槍佢都抓左一下架喇啵..
回復 支持 反對