樓主: qoo12345678
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 邪惡家族★◇冰雪の戀◆☆在今個暑假為你送上冰涼戀意♥

咦,,,我又係呢幾日次次上親都唔見你地/其他人wo... (唔同時段)
但琴日就除外lol~因為琴日成晚我去左書展,後來仲差唔多成凌晨1點先返到屋企-.-|||
不過,你地唔會一樣又係琴日至上吧-.-..?
另推,,, PuSh~
回復 支持 反對

回復 861# qoo12345678

唔係wo 我呢幾日上都係咁lo
仲有啊 有無人用RC群架?
回復 支持 反對

回復 862# sdf123abc

但係...我呢幾日的確就真係有上到bor...=口=||| (琴日全日除外)
下午同埋夜晚都有上下... 不過我都係唔見你地lol =3="
另外回應番神弓你岩岩同我講果句野先,
係呀,我地真係有好多日冇見啦 你最近點?話說你幾時又上返黎呢??
回復 支持 反對

跌到第2頁啦PUSH~
回復 支持 反對

個post跌左都唔係大問題
最大ge問題係我每次上線 除左某d時間見到雪糕上之外
都已經唔見其他人上啦(或者上左我唔知)
唔通真係要叫埋我個FD入族至可以令我無咁悶?
OH MY GOD!!!
回復 支持 反對

因為最近某討論區我個社團有D野做所以冇上-X-
另外有冇人去動漫節@v@?
回復 支持 反對

回神弓:
哦... 原來你覺得悶唔悶先係最大的問題啊...

回秋:
本人對此表示係一定會去的A__A"
不過,
秋你間唔中都應該多D上下彩至得架嘛~?
回復 支持 反對

推~~~~~~~~~~~~~~~
回復 支持 反對

琴日我去左動漫節,個人收穫超豐富>口<~~~
自己本來想要D野去到會場估唔到會有咁多~~~
所以走的果陣都買到唔少自己心水野,好正的說^^~~~
另外琴日會場果度去到7:30,有玉置成實唱歌><  
佢唱左4首~其中有3首係GUNDAM SEED裡其中3首OP+ED黎~
佢唱得好好~超好聽的說>///< (同埋我聽緊呢D歌果陣亦諗番起唔少以前睇GUNDAM SEED的片段@w@"
我琴日行得好開心的說~ 不過我對腳琴日就因為行得太耐就搞到痛痛地T^T~orz
另外我想知的係琴日有冇人又係有去動漫節架@@?

((推post先0v0~push~!!!
回復 支持 反對

回復 869# qoo12345678

雖然我尋日同個fd一齊去動漫節,不過收穫就唔知多唔多 (我是29號去的)
尋日我同我個fd周圍行,當我去到Gameone個攤位果陣,見到果邊打緊SD高達Online嘅8強爭奪戰
但睇完其中3場比賽之後就走左,因為3場ge比數都係2:0,無咩驚喜
之後又走去睇下其他野,紙箱戰機嘅 模型,高達模型公開賽ge入圍作品etc.(如果你想睇d圖,遲下去FB睇)
臨走前,仲買左盒Gundam Age-2 嘅 SD版模型同扭左一隻卡碧尼MK-II   
(但可惜嘅係,我搵唔到我另一個玩cosplay嘅friend影相)
回復 支持 反對