樓主: qoo12345678
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 邪惡家族★◇冰雪の戀◆☆在今個暑假為你送上冰涼戀意♥

呼~我都好耐冇黎推過 (好似..都有好幾日了~?
話說前幾日我條上網線唔知點解成日斷線~
有時就連重開完機之後都仲係會咁的情況呢...(呢個問題本來就困擾左我好耐...搞極都搞唔掂~
不過後來之前我重新再插過連接電腦果條上網線之後,佢竟然好返左~~~
(其實呢個way之前已經諗到,不過我驚重新插番果陣會插壞..=w="

所以,好好彩咁,我又可以重新上到番網啦xDD~  
-------------------------個人最近之經歷(廢話)完畢=w="-----------------------------------
我上到番網之後果幾日,我次次上彩都唔係好見到你地上~
另外的係~
神弓在果邊玩成點~?

另推~~~~~~~~~~~~~~~
回復 支持 反對

玩萌萌彩虹島中
回復 支持 反對

回復 891# qoo12345678

唉~~本來我都唔想講 但係既然你問到 咁我就講少少啦XD
本來我都覺得自己可以升得好快,5日之內都可以去到2次轉職啦

最衰我部機會無啦啦Shut Down,搞到我升lv升得極唔順利

所以我宜家先75LV咋!(仲要係寶藏獵人-.-)
回復 支持 反對

原來係咁...咁我祝你早日可以轉到2次職吧...
加油....
另外話說我地聽日就要開學了呢 (呼~總係覺得呢個暑假過得好似特別快咁...
可能係因為知道自己一開學之後的生活就要忙到不得了先會咁...
唉...算了吧~畢竟呢條路都係自己選的,總不能這樣吧~_~"

(好了~都係唔廢話了   繼續推算...
回復 支持 反對

(無無聊聊的又一推...
回復 支持 反對

呼~話說都好耐冇黎推過了呢~w~
PusH
回復 支持 反對

PUSH~~~
回復 支持 反對

話說都好耐冇見過咁多位`
好掛住你地的說>< 唔知你地最近過得如何 又做左咩黎呢^^
而今日係中秋節喇~我就今日夜晚果陣去同屋企人去維園睇花燈同埋煲下蠟咁啦XD (喂  ((說笑~
咁...唔知你地今日又係如何過架呢0 0?
回復 支持 反對

Baby baby baby o~~`
wing姐 i miss you;*`((好憎開樂古 好lag
and then..((死..5記得哂;(
我準備回歸xd`
回復 支持 反對

萌彩好玩D
回復 支持 反對