樓主: qoo12345678
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 邪惡家族★◇冰雪の戀◆☆在今個暑假為你送上冰涼戀意♥

回復 915# sdf123abc

個人表示頗期待同埋亦想知你既大計劃究竟係咩XD

((心聲:唔好成日都賣關子啦~~~
回復 支持 反對

回復 920# qoo12345678

期待(雖然我路過XD
回復 支持 反對

考完試會重練
打算港台兩邊都玩www
所以我係冰雪以前果兩隻人可以del架啦~~
開左留新名0v0
回復 支持 反對

回復 923# 蘋果乂秋

重升? 唔見左個password<?
回復 支持 反對

嗯ww
我要諗諗ww
回復 支持 反對

而且我都想重練好耐
回復 支持 反對

考完試會重練
打算港台兩邊都玩www
所以我係冰雪以前果兩隻人可以del架啦~~
開左留新名0v0 ...
蘋果乂秋 發表於 6-6-2013 19:03

話說你台版個邊玩成點 ?
我宜家只係升左兩隻2轉(狙擊手&武宗)
回復 支持 反對

sorry 遲左少少講個活動既detail

活動:冰雪之小聚會  ((sorry,呢個族長係冇咩創意XD))
日期:2013年6月28日(星期五)
時間:下午6:30左右
地點:家族房間
頻道:不限
對象:冰雪家族的全體成員

久違族長既小心聲:呢個家族本身既人流雖然就真係唔多,好多時仲可能連5個都冇

但係在同你地相處既時侯,所經歷既事,就最令我印象深刻

比如話,在經歷擔任左2年族長既我,就清楚見到,本來互相唔熟悉同埋呢個族冇感覺既族員,

亦開始為呢個族既人流之類開始憂心着緊同埋作打算,呢d都係令我好感動的

雖然中途亦發生左唔少令人婉概同埋傷心既事,

例如在果2年裡,我見到有唔少人因為某某事既原因而退族/退彩

呢D都令我好痛心,但係,在之後我亦見到有人回歸返黎,加入返我地,感動之餘

亦證明左我之前花在呢個族裡面既心機係冇白費到

因此,在我地每個人既心裡面亦非常清楚同埋切切實實咁感受到我地已經不知不覺咁,

建立左一份好珍貴既友誼同埋彼此之間信賴

因為信賴,令我地亦願意坦誠咁將我地既心事或者係有時所遇到唔開心或開心既事都分享出黎,

讓所有人一齊為佢分憂同埋開心 呢個係難得

但後來,我地亦因為各有各忙既原因,開始越黎越少上,最終已經係變到完全冇人上

呢個情況一直就係咁持續.... 咁 就已經過左差唔多1年

實在係太耐太耐冇見過你地~ 真係好想知到底呢1年你地係點過同埋過成點...

活動目的:希望透過呢個小聚會,能夠再次在彩虹島裡面見返久違既大家

所以,真心希望已經退左彩既人或者仍然留守未走, 都可以在呢一日返黎,一齊見個面

P.S. 凡係因為呢次既活動非常冇創意而覺得不滿,歡迎果日黎打我~XD   

((但我係會還手的~~~  (笑)
回復 支持 反對

回復 928# qoo12345678

話說27號係星期四
回復 支持 反對

已經更改 多謝提醒
回復 支持 反對