打印 上一主題 下一主題
收起左側

(兩年的回憶)【愁笑幫】已重組 OB 和平SER 3點公測

現在起將會重組愁笑幫, 如同上年一樣再次重組了愁笑幫,
因為一向也是支持網龍武俠遊戲,

加入途徑:幫會M群:group263025@msnzone.cn
無需係到多講任何條件, 開完幫會自然講條件, 拎得第一就預左拎埋公測,
有興趣可以加入M群, 開得出條件完成到自然唔會踢人, 已向某兩位幫主結盟,
M群為集中討論室, 24小時全天候有人, 有興趣就加入, 慢慢同你討論分析職業長短

現已支援RC、SKYPE語音功能,
另外已加入趙兄弟RC群組, 有興趣可向他拿取ID
SKYPE可在M群群組向我拿取
如要加入, 先加入MSN的M群群組, 遊戲開幫會後, 會優先接受M群人士的申請

加入途徑:幫會M群:group263025@msnzone.cn
RC ID: 2160715
(任何人都能自由加入)

幫會宗旨:
本幫會一向宗旨只求四種!(以下四條與天子、中華英雄四條相同)
第一【貢獻】:所做的事必要對幫會有貢獻。
第二【道義】:不出賣幫會兄弟、團結。
第三【忠孝】:不出賣幫會、不轉換幫會。
第四【努力】:努力為幫會做幫會任務、升等級。
【貢、道、忠、努】同音與共道終老的戰友一樣,有興趣一起再戰江湖
幫會格言:一笑解千愁,莫為愁擔憂。
只要認為自己可以做得到的話,必定能加入

CB時幫會成績:
辛苦了好久, 與香港台灣玩家一起刷幫會聲望沖上了一直佔據很久排名第一大幫會,
豪傑本來能第一的, 可惜我們最後放棄選擇了聲望, 多謝所有加入愁笑幫的兄弟兄妹們!

回復

辛苦了好久, 與香港台灣玩家一起刷幫會聲望沖上了一直佔據很久排名第一大幫會,
豪傑本來能第一的, 可惜我們最後放棄選擇了聲望, 多謝所有加入愁笑幫的兄弟兄妹們!
回復 支持 反對

我想問貴幚OB會在?ser開幚
及收人是不是至小要50LV?
回復 支持 反對

金星咁耐以黎最無品公會風再起時會唔會返黎 =d?
回復 支持 反對

OB應該會在香港SER開, 收人開公會後先收M群人士後再慢慢踢返唔玩既人走
回復 支持 反對

現已支援RC、SKYPE語音功能,
另外已加入趙兄弟RC群組, 有興趣可向他拿取ID
SKYPE可在M群群組向我拿取
如要加入, 先加入MSN的M群群組, 遊戲開幫會後, 會優先接受M群人士的申請

RC ID: 2160715
(任何人都能自由加入)
回復 支持 反對

無需係到多講任何條件, 開完幫會自然講條件, 拎得第一就預左拎埋公測,
有興趣可以加入M群, 開得出條件完成到自然唔會踢人, 已向某兩位幫主結盟,
M群為集中討論室, 24小時全天候有人, 有興趣就加入, 慢慢同你討論分析職業長短
回復 支持 反對

(兩年的回憶)【愁笑幫】已重組 OB 和平SER 3點公測
回復 支持 反對