查看: 20050|回復: 20
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[純粹埋怨] 有關 [惡人]兵堡專用場* 有BUG事宜

回復

回復 支持 反對

回復 支持 反對

回復 支持 反對

其實係幾無奈嫁,不過無計啦
其實我同無名夢夢,玩一般街場,就算係三打四加比人自選,贏面都係好高,根本無必要打bug場,如果真係咁想贏,就唔會打三打四,再比人自選啦。
回復 支持 反對

回復 支持 反對

近呢兩個星期成日入你地個場玩..
因為以我所知樂古得你地係神到可以開3打4同自選文明
所以我好記得你地
我入親去玩差唔多次次都輸><
明明文明係一定贏硬,都可以輸
玩十場輸九場....
如果唔係睇番d紀錄檔
真係以為你地開作弊圖XDDDD
一開波已經成隊兵係我門口度
真係唔到人唔服lol
你地個場完全唔可以同 樂古其他所謂的「神手場」比較=.=
其實點解你地咁勁??
希望樓主放多d save上黎益下家坊
回復 支持 反對

回復 支持 反對

平時你地惡人開post  啲人都爭住入來抽水
而家甘平靜  一個抽水post都冇
吾通果班人有份系你地場搞事所以系度吾敢出聲;P
回復 支持 反對

首先十分同意樓主!
本人是惡人丫佬...對於此事我是那個被人話開bug場的p1
樓主說的話亦是我想說的...
過往我地都是活躍於晚上12時之後...通常都係小茄.k"天機.w"和我開場
我地都會開3v4/t2自選等等...如樓主所說好多人都會覺得咁樣好串.
我地GE出發點都係希望提高TEAM2取勝機會並冇串的成份!
即時你地WIN都唔洗覺得勝之不武!我地書會服書!
有人都會以 書唔起.BUG.拉兵.小LAG.等等借口說完就走場還有一些改名搞場彈GAME玩LAG...極到冇品!!(老實說:小朋友們咁做有乜為?做埋D 29野...點解唔正正常常咁打機?)
最後我想講...
我地都唔係一定場場WIN...但我地書佐一定唔會搵借口!!
還有本人十分欣賞那些可能書10場先WIN到一場但係唔會放棄GE有品玩家!
拜託冇心打兵堡就唔好入我地場...謝謝!
回復 支持 反對