打印 上一主題 下一主題
收起左側

[Jubeat] [問題]Jubeat Copious 1.5曲

關閉 [複製鏈接]

等下
アルストロメリア是不能傳導的阿

新傳導曲係得4首
不過如果你話所有傳導曲既話 其實都包括埋舊隱藏曲(Evans果d
===========================
另外WONDER WALKER
其實今日6點幾之前 全世界冇人有WONDER WALKER

不過 岩岩6點幾 日本終於有神解禁到啦
仲要係DOLCE
http://p.eagate.573.jp/game/bemani/linclelink/p/part3/braveman_iidx.html

換言之日本果邊就會開始傳傳傳傳傳傳傳傳傳傳傳傳傳傳傳傳傳傳傳傳傳傳傳
我地就可以狂matching等傳
回復 支持 反對

等下
アルストロメリア是不能傳導的阿

新傳導曲係得4首
不過如果你話所有傳導曲既話 其實都包括埋舊隱藏曲 ...
Torchic╳小火雞 發表於 21-11-2011 07:59 PM

Wonder Walker 其實已公開左
我fd已知點解 只系香港未出iidx19 佢話開左即幫我開Wonder Walker.
睇下我係先傳導有, 定等我fd.
回復 支持 反對

Wonder Walker 其實已公開左
我fd已知點解 只系香港未出iidx19 佢話開左即幫我開Wonder Walker.
睇下我 ...
kingson2 發表於 2011/11/21 20:02

咁勁?
★★★★★★★★同★★★★★★★★★都解讀到?

btw岩岩有日本神人已經解禁左
回復 支持 反對

咁勁?
★★★★★★★★同★★★★★★★★★都解讀到?

btw岩岩有日本神人已經解禁左 ...
Torchic╳小火雞 發表於 21-11-2011 08:05 PM

佢知左-,- 因為佢有fd就系解禁左'-' 話左個方法俾我fd知.
所以佢話等香港到左iidx19就幫我解 十段人黎嫁:p
我之前Rb既解歌 都係佢幫我打.
回復 支持 反對

十段
咁唔怪得(茶
我信你了
=============================
WONDER WALKER
有消息指係lv10
不過都預左架啦
回復 支持 反對

[E],量子,Red Goose 我同你連一次機就可以傳導俾你
陽炎當初以為要連動 但後期証明只要係iidx18 玩過1 ...
kingson2 發表於 21-11-2011 19:49

[E],量子,Red Goose更新第2日有了'.'
陽炎正常情況下1入卡個陣已經有'.'??
wonder walker 個圖畫面係咪紅色架'.'??
即係[E],量子,Red Goose,白合水仙.wonder walker只有呢5首係條件解禁歌'.'??
其他就解埋第5層就齊歌'.'??
回復 支持 反對

[E],量子,Red Goose更新第2日有了'.'
陽炎正常情況下1入卡個陣已經有'.'??
wonder walker 個圖畫面係咪紅 ...
kjaiiv3v 發表於 2011/11/21 20:38

係 因為果幾日d人係度狂傳傳傳傳傳傳傳傳傳傳傳傳
腸炎係一入卡就有既歌黎
WONDER WALKER應該是青藍色的吧...假若官網的圖片沒有錯的話
回復 支持 反對

係 因為果幾日d人係度狂傳傳傳傳傳傳傳傳傳傳傳傳
腸炎係一入卡就有既歌黎
WONDER WALKER應該是青藍色的吧 ...
Torchic╳小火雞 發表於 21-11-2011 20:43

原來係青藍色..
但係係fb我見到有個fd佢p0左個分相出黎'.'紅色圖的
我再睇返官網個到..我地應該冇個首歌'.'又係好好奇..咩歌黎的=.=??
8lv的..要相的話就要後補=0=..未夠分升做2級會員..up吾到相=.=!!
回復 支持 反對

原來係青藍色..
但係係fb我見到有個fd佢p0左個分相出黎'.'紅色圖的
我再睇返官網個到..我地應該冇個 ...
kjaiiv3v 發表於 2011/11/21 20:51

用上傳空間吧
http://www.postimage.org
上傳完之後就用返「Forum BBCode (1)」果段語法 copy左去
再係呢度貼上黎就得
回復 支持 反對

用上傳空間吧

上傳完之後就用返「Forum BBCode (1)」果段語法 copy左去
再係呢度貼上黎就得 ...
Torchic╳小火雞 發表於 21-11-2011 21:41

很好;)現在補相

呢1首-_-!吾知係我眼殘的咩...原身有既歌??定係隱歌??或者係條件解禁曲??
回復 支持 反對