打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 比人扼左(藍寶ser)

睇唔到圖請禁e到:http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=07650&snA=695561&tnum=7

事情經過,今天買了一點銀鎖匙,抽到了一些東西.(回真70%4張,鐵鎚2個,金寶2個,金寶開了一個50恰)
一開始很高興啊,抽到這魔多東西,但想不到惡夢在後面等著我......唉..........
一踏入自由,開始叫賣,,沒想到叫了一,2分鐘就有人交易我,id是(可以公布嗎?)就不全開id了,大約是一個叫:Free叻 的14x等精靈交易我,說看一下有什魔賣,好吧,就給他看一下,
看完了就重新交易我說收金寶箱和50恰,1.85e,好吧,就賣他,沒想到他打小了一個0,一由1e8千500萬變成1850w賣他了--,我
再交易他,他就說我如果2000w賣他回真70% 4張就還我1.85e,那我就再信他一次了,這次有拍圖,就這樣,再一次,給他用同一樣的方法騙了,如果我要備案的話,他用這樣的手法騙我能告他嗎??
還說公會保證,真不明白什樣保證--公會會長能解釋一下嗎?
http://forum.gamer.com.tw/C.php?page=1&bsn=07650&snA=657832
證據:

公會會長交代一下吧!你會什樣處理啊?因為我是香港玩家,可能會在這邊備案!
真沒想到楓谷的"一些"小朋友發展到這種程度,雖現2E不是很大的數目,但好像也要給他一個教訓吧,考慮備案
PS:我是藍寶人,有人認識他嗎?要他ID可以私信我喔!
回復

呢d野無得賴 ,
人地個系統都比多行文字顯示你睇對方放左幾多錢落去
你咁都睇錯只可以話你眼殘

仲有 , 如果你賣回真比佢就會還返個2億比你
點解唔係你賣回真比佢個陣放埋d個2億落去?
而係要分開交易? 仲要對方又一次比少左錢你都睇唔到 , 完全無防備心
連呢兩點都諗唔到你真係要檢討下

依家可以做既係 ,
去佢公會個post到同個會長反映返件事啦 , 記住連圖放啊
回復 支持 反對

我明白比人呃既感受,
尤其online game, 尤其楓之谷呢D主攻小學雞市場既online game,
真係講多兩句都覺得自己智商變低, 你仲同佢傾咁耐, 真係好野
回復 支持 反對