查看: 5036|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[何服器發佈] (1.3.1)FeiFei server 開放中

undefined
我係FeiFei
本人呢個SER更新左啦

本server應該會長久經營
開設時間:不定undefined
Server特色:冇特色XDundefined
白名單:有
這是一個自由玩樂既Server,努力求生!成為皇者吧!

簡介:
本SERVER已轉為使用bukkit
有更多元化既插件
目前因為本SERVER換左新MAP
加上唔多得閒,所以入面D野唔係太完善
歡迎各位建築高手幫手

規則:
1.PVP歡迎,但如果唔係PVP場/特定地方,將會jail 5分鐘,再犯則加長時間及沒收身上物品

2.不得擅自進入他人的房子及破壞他人農場。違者將會jail 10分鐘,嚴重者則ban
3.不可持有分身帳號。如被發現,會ban,嚴重者ban IP
4.嚴禁在公眾地方或未經對方同意於其他玩家家中或建築物或公共設施放置熔岩或水(本Server有防止倒熔岩)。一經發現,將會被jail,嚴重者則ban
5.禁止使用外掛或任何輔助工具,一經發現即時ban
6.嚴禁對非公開的紅石裝置進行啟動或停止及其他修改行為,一經發現,即時ban
7.除建築/活動需要外,請勿使用連閃器,如有發現,即時破壞該連閃器,一切損失不給予賠償
8.利用任何漏洞獲得便利或利益之玩家將會沒收身上物品及jail 10 mins
9.若玩家發現遊戲內的漏洞(如洗錢、可被破壞的城市建築、影響遊戲平衡性之漏洞等) ,請立即告知在場op,確認有關bug後會根據該bug嚴重性而送1~10粒鑽石予以感謝。
10.任何阻礙或故意封鎖道路的建築,管理員有權不作通知情況下作出任何改建或拆卸,一切損失不予賠償

11.若因玩家飼養動物過多而造成的伺服器超載,管理員有權要求玩家減少飼養數目。

RC:25614674
bukkit開ser

請使用啊媽遲(hamachi,IP入RC睇)
或VLAN(MC 02,名:我就係FeiFei)
同埋申請白名
OP已滿,除非對本SER有貢獻,否則唔招OP

OP:
FeiFei
zxc65527001
sampson629
panda7739
abc89

記住版本係1.3.1/1.3.2
回復

開心版点入SER??
回復 支持 反對

有冇咩插件?
回復 支持 反對

回復 2# yaujz701

直接打ip
回復 支持 反對

支持推一推
回復 支持 反對

支持下先~ game名 寶釗
回復 支持 反對

其實咩係HAMACHI?(想玩你地SER)
回復 支持 反對

推推推推
回復 支持 反對

fai....................................
回復 支持 反對

用唔到HAMCHI點算? 我有意入
回復 支持 反對