查看: 7202|回復: 18
打印 上一主題 下一主題
收起左側

我認罪了!!!

關閉 [複製鏈接]

代理人:nbqw112a
申請會員名稱:Love_斬+nbqw112a
所犯的事:因為我用Love_斬昆左一名樂古朋友的細ac,因為我一時貪心..之後我都開左好多樂古ac,但係nbqw112a個樂古ac唔系我,係我問朋友借,但係無用呢個樂古ac昆過任何人,希望可以解封
悔改敘述:以後唔會再做任何令人損失or受到傷害ge事,希望原諒我一次咁多
回復

代理人:nbqw112a
申請會員名稱:Love_斬+nbqw112a
所犯的事:因為我用Love_斬昆左一名樂古朋友的細ac,因為 ...
黑色03 發表於 14-12-2012 18:10

個人建議你先公開你同邊位交易,然後公開道歉,再賠償對方。

睇你呢幾日嘅表現,係有心認錯,值得比機會改過。但最後都要

由管理員同版主決定。

kwanho556 會員PM你 俾左MSN你
還清債務我再問埋當事人先吧?
〝小趙﹏* 發表於 14-12-2012 19:12
回復 支持 反對

回復 2# 藤星

但係我想找番佢msn先= =
回復 支持 反對

回復  藤星

但係我想找番佢msn先= =
黑色03 發表於 14-12-2012 20:54

搞定通知小趙~

回復 支持 反對

首先帳號係我封的..
原因...樓主都講過佢昆左人..
之後沒有回應事件..最後禁言處理
及後樓主不斷註冊新帳號...但並沒有向版主/當事人匯報想找回款項
而是到交易區...向買/賣會員提出交易要求...
故此本人再禁言處理
到最近樓主又開新帳唬..呢一次佢到主版開帖想找回款項..
我亦代為通知當事人使用短消息把其聯絡資料交上...
私下解決後會解封帳號..
但樓主並沒有聯絡當事人去解決問題
於是禁言處理..
到近日經檢查IP時發現帳號nbqw112a
我亦於某帖提醒此人去找回款項..
好明顯並沒有做...
到佢又想去交易時...我立即禁言處理

基於此會員多次失信....我未見有悔改之心..
一再提出先解封帳號..才找回款項...
這更不能理解的...
所以建議:
樓主找回款項再通知解封...以上~
回復 支持 反對

...
所以建議:
樓主找回款項再通知解封...以上~
風乂 發表於 15-12-2012 14:20

批。
本申請待處理。
回復 支持 反對

在這幾天...
只見該會員又申請帳號到交易版作交易要求
帳號"中國秒殺"(已禁言)
帳號"逸爺" (關閉交易帖)

報告完..

.....................補充.........................
已確認帳號"逸爺"係樓主所借朋友既帳號
而樓主聲稱今日會交收帳號
因樓主多次失信,,, 所以本人對帳號"逸爺"禁言
....................................................

To: 樓主
如果你肯找回款項帳號可以解封...但你遲遲拖延
到你想進行交易,,, 才要求本人解封帳號...
好了...本人已給予多次機會...叫當事人比聯絡資料你
而你並沒有還錢不特止...之後又申請新既帳號係樂古搵人交易
抱歉... 至少可能得我覺得真係冇咩理由去信你
回復 支持 反對

回復 7# 風乂

今次真係買左,我仲怕我細佬用左,我仲入左GO AC(佢唔知我個go ac
回復 支持 反對

回復 7# 風乂

想問,可唔可以我比個GO AC你,你幫我比佢,你可以改一改住pw,但係你解一解封先...我借樂古AC果個朋友,最近都僧左我.....SD都DEL左我--
我問人借2個...果2個FD都好僧我,一個問候我啊媽...可唔可以解封先..我比個GO AC你
回復 支持 反對

我有種感覺覺得佢想解封ac,再到交易區昆人地113,再還返比kwanho556,讓事件告一段落。http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1
最奇怪的就是:
第一: 為何要咁急贖回帳號?  
第二: 為何被封期間還到交易區賣帳呢? (至少三次)  
第三: 剛剛解封的 “逸爺” ,為何便立即到交易區賣帳?
第四: 之前昆kwanho556應該唔止113吧,如果你無能力一次過哂,為何不提出分期還款呢? 還是你根本想還113而算數?
不如你努努力力賺錢仲好啦, “果2個FD都好僧我,一個問候我啊媽..” 試問你唔昆人又點會咁呢
回復 支持 反對