查看: 4852|回復: 22
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 勁人眼里出西施?膠就x人?

見nk無咩新貼
吹吹水
一條134火毒77體符值7000?

[私聊]你對疾風飛鷹說:?bo
[私聊]疾風飛鷹對你說:您出
[私聊]你對疾風飛鷹說:1000?
[同城][香港][xxxxxxxx]:放...5LV...6晶...
[私聊]你對疾風飛鷹說:kk
[私聊]你對疾風飛鷹說:1500
[私聊]疾風飛鷹對你說:喪bee 出7000我都5放,你出1500 都我on9?
[私聊]你對疾風飛鷹說:......
原裝版 有粗言請見諒

我見無命無力咁先出低價
之後我見低左d
再諗住漸漸高返
睇下他接受價位是幾多
件裝我收的話34千刀ok
底價1000起
1500接
但2000打梗就xxx出左來
我膠5重要
姐系我出得低,5洗一句x9飛過黎啊嘛
玩下姐 叫我出 大家5同價好正常
動不動就x9咁
天龍逝勢都是有d咁ge人

主要表達不者意見.請各路英雄見諒
不是個別針對

大家回下/不論我膠定他咩/討論下
回復

算啦 你係膠左啲既 一句x9贈比你 證明佢冇禮貌 尼啲說話都係一時火姐眼  相信你係天龍都聽唔少啦
回復 支持 反對

我覺得系樓主問題....根本唔應該出咁膠既價lol,我系賣家都會燥底lah
回復 支持 反對

其實,舉個例子
你刷大飄組人
有個80L的想入組刷,你會唔會比入?
同樣道理,有時候明知道個個物品冇可能只值個個價錢
就不要出一些好低的價錢

同埋,佢講粗口都唔岩,但喺樓主出的價錢真的喺太低了
賣家不是傻的
回復 支持 反對

2邊都唔幫- -
你出個價又真係膠左d 有d 8x裝呢d數值都唔只呢個價
但有時又真係唔知放裝d人想點-.-
例:a君放野 密a君 a君叫人出
出左 個價中規中矩 唔算低  但無回應.轉個頭見a君繼續喇叭/世頻放野
大佬lol 放唔放比小小反應人 叫人出冇反應姐係心入面有個價啦
又唔講個價出黎都唔知想點搞到係咁等等等
回復 支持 反對

都唔明  用啲諧音字代替原本個字有咩意思 廣vs講  見到都唔想睇落去
回復 支持 反對

見nk無咩新貼
吹吹水
一條134火毒77體符值7000?

[私聊]你對疾風飛鷹說:?bo
[私聊]疾風飛鷹對你說:您出
...
m4a1k1aak47 發表於 17-3-2013 15:10

雖然唔知件符仲有加d咩屬性 如果加得靚7000up唔出奇
但你出1000 得罪講句確實你出左膠價
只於對方如何回應 其實都見怪不怪
人好d可能回你唔放 正常d可能唔理你 小氣d脾氣差d咪串番你甚至回你粗口都大有人在
所以我覺得唔使太介意 你都識講大家唔識 如果你咁在意 咁你就唔好做膠的舉動
例如你可以問佢有冇人出價?幾多幾多咁

p.s.

其他佢係打 "..........都我on x ?........" 問句來 佢係咪想問"  "..........當我on x ?........"

係咪你太敏感???????????????????呢???????
回復 支持 反對

講真8星有體出得個1千真系有d離譜
就算有蛋個價都吾會低到甘
之前未有蛋出8星裝果陣,7星極品都值m幾元寶喇
...
小靈=] 發表於 17-3-2013 18:02

鼠!!!
回復 支持 反對

講真8星有體出得個1千真系有d離譜
就算有蛋個價都吾會低到甘
之前未有蛋出8星裝果陣,7星極品都值m幾元寶喇
真心樓主似玩野多過收野-_-
回復 支持 反對

回復  m4a1k1aak47

講句公道說話,話晒件裝有番咁上下勁,就算真喺新手,都知呢件裝應該唔少野,咁即喺 ...
herman586 發表於 17-3-2013 16:57

好似過火小小
关小小啦咁
我接受大家意見
但我條氣5順lo

識刀5識又未廣玩就xx咁出來

望大家繼足
回復 支持 反對