查看: 17732|回復: 46
打印 上一主題 下一主題
收起左側

- ★ 彩虹專門店 - 賣頂裝$5蚊起! 8-9更新, 加入交易好評

• 聲明, : 本店所有道具均是由店主親自合成,
  • 店主沒有用過任何BUG / 欺騙的手法去獲取任何東西
  • 此外店主只係香港普通中學生, 小本經營 , 係唔能夠同國內既同胞挑戰,
  • 如果認為價錢不合, 大可議價, 但請不要跟他們作出對比 因為所以物品都係我一手一腳去整

• - ★ 出售 :
  • 大量彩金 , ( $12E = 1蚊 )
  • 大量白卡 , ( 40000張 = 1蚊 )

• - ★ 裝備物品區  

• 各類現貨頂s裝
    風裝 劍, 弓, 杖, 斧, 鞋, 垂, 盾, 甲
    水裝  劍, 弓, 杖, 斧, 鞋, 垂, 盾, 甲
    火裝  劍, 弓, 杖, 斧, 鞋, 垂, 盾, 甲
    土裝  劍, 弓, 杖, 斧, 鞋, 垂, 盾, 甲
  • ****任何 s 要求亦可代為合成 -
  • 價錢
    禁防2.5s 36% $ 50
    禁s 13s 36% , 禁移 7s 36% $ 25
    其他一律 $ 10
    價錢
    忽略防禦 36% $ 50
    禁s 13s 36% $ 25
    其他一律 $ 10
    弓, 杖 價錢
    三倍發射 36% , 禁防2.5s 36% $ 50
    其他一律 $ 10
    價錢
    金鍾罩 1.5s 36% $ 15
    其他一律 $ 5
    價錢
    吸收盾 5s 36% $ 30
    其他一律 $ 5
    價錢
    受傷害 - 27% $ 15
    其他一律 $ 5
    價錢
    加速鞋 6s 36% $ 30
    隱形鞋 3s 36% $ 30
    其他一律 $ 10

• - 交易方式 : 可以面交 , 亦可透過銀行過數交易 ( * 請保留入數紙)

• - 有需要請pm , 二樓信譽區
  • - 亦可以在遊戲密   Imperial-KIT
  • - 亦歡迎隨時Whatsapp : 51932820 /  LINE ID : bingohk / Wechat ID : kennyywl_

交易順利!
感謝!
fungsunghin 發表於 8-8-2013 22:51
回復

留位一推!
回復 支持 反對

留位一推!
回復 支持 反對

已加入裝備圖.
回復 支持 反對

已加入裝備圖.
回復 支持 反對

已加入裝備圖.已加入裝備圖.
回復 支持 反對

已加入裝備圖.已加入裝備圖.