查看: 37695|回復: 105
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中帖] [新年一年一度加倍]抽先字及其他金勳心得交流及打氣安慰區

本帖既本意,
係希望可以幫助正面分擔一啲"而家抽緊槍、準備抽槍、想抽中,但抽極都抽唔到/抽到無錢再抽"既人的心理壓力。
透過大家互相分享自己的抽槍情況和心得,互相支持。

歡迎討論抽年字/隼雷/龍炮/其他金槍既境況和既心得(尤其是失敗的心得),例如:我抽左150個乜都唔中,得個銀T_T

歡迎報告抽解碼的數量。
報告了解碼器的數量 (要有一定的數量) 而唔中的會員,會以樂點作安慰。
請注意, 一定要有圖作証 (中獎圖/解碼數目圖) 才可以有樂點。

樂點會以impression marking 為準則,版主保留最終決定權。

注意,此帖謝絕任何曬命或出言直接/間接諷刺或。
點定義?
此帖是容許講關於"抽中"既心得和share點抽中,但態度必須謙虛。
留言回覆必須是善意。
不能謾罵/諷刺,或其他任何負面及無意義回覆(例如:黑橘,我抽左咁多都唔中,你呃錢!!!;我才不會花錢係呢啲咁既野上面;黑橘又呃錢;我才唔會咁蠢俾人呃;大家加油抽槍俾人呃;咁渣架你,我1個就中了 等等。)
倘若被版主看到有任何絲毫惡意,必定會扣分。嚴重者會作禁言處理。

請注意,本人嚴正呼籲:
抽槍請一定要量力而為。
花錢前,請先考慮自己的經濟能力。
中槍機率係人地set,無得怨邊個。解碼器是自己決定俾錢買的,無得話後悔。
始終cso是一個虛擬遊戲。請不要太認真。唔中唔駛死,千萬不要泥足深陷,千萬不要抽槍抽到自己不能自拔。

醒: (刻意保留馬版既字句, 以示紀念 ^_^)

決定你,除非高,否則
"貪買20算",因為20足以誘惑,盡t__t(受害者)
雖然突然衝出來加句說話在這帖好像不太好,可是也只是為提醒有限經濟能力的你

各人有各人的喜好。錢是自己的。
既然是自己的話, 就有自己 鍾意/選擇 用錢用在什麼地方的權利。旁人不應干涉。
而最重要的, 是互相尊重對方。(花錢又好,不花錢也好)
任何一方 都不應 看不起 另外一方(無論是什麼原因)

希望各位繼續享受這遊戲
回復

感想 前幾天求奇亂禁一個B解中左十字
今天抽左100個 1金3銀

(個人經歷) 70個跟抽 0金 2垃圾銀
30個連抽 中番1金眼鏡 1銀蛇吻

個人睇法 原本就儲到100萬POINT結果又抽到支強化手槍
又蝕左不少POINT 加上年刀? 對我並不實用,,,

我沒有的離子槍跟貝西 還沒有連到

評分

參與人數 1樂點 +60 收起 理由
倉井影 + 60 加油!

查看全部評分

回復 支持 反對

利申: 抽左大約70個....
估唔到會中呢個
跟抽中的 (但先前的20個係亂抽=.=)

好想抽中"先"字, 但竟然係俾呢把槍我......
坦白說, 有點失望
想要既時候, 點都唔俾我
唔想要既時候, 就俾我....
/ _ \

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

回復 2# Charlie1012

請問, 十字輪迴, 好用嗎?
係咪只適合用於一般模式?
回復 支持 反對

回復  Charlie1012

請問, 十字輪迴, 好用嗎?
係咪只適合用於一般模式?
倉井影 發表於 22-1-2014 00:36

打人應該係超級狗槍 跳射跑射都得

107M打中護甲人上半身都係即死
而且佢近攻果陣盲狙可以當手槍咁射 囧

打屍3就不及AS50 因為攻擊力低
AS50 +0傷害能打到986 十字只可以771左右

打災方面 唔算太實用 對大隻的BOSS靠洗槍可以少勝隼雷
但對安格拉雷阿比果種王 就沒辦法貼身洗槍 大輸隼雷

另外我想問你個上傳網洗唔洗會員登記?
我發覺自己個上傳網成日整到D圖好細
回復 支持 反對

抽左1780個B世代 100個A世代
4金N銀  十字輪迴  彩砲  闍月  黃金PKM   4字
所有金勳槍都已經中曬  都仲係抽唔到"先"字
回復 支持 反對

回復 5# Charlie1012

十字輪迴打阿比隆\雷比亞(線索)唔洗槍先少勝隼雷  如果再洗槍係大勝隼雷其餘王就.......

你測試個場地最遠係121M  
比張圖你睇
十字輪迴傷害完全同AWP(一般團死)  所以我無去測  
有心可以試下畫個準心   唔開鏡命中係99%

我知你唔係問我  但你放圖做咩唔用樂古附件

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

回復  Charlie1012

十字輪迴打阿比隆\雷比亞(線索)唔洗槍先少勝隼雷  如果再洗槍係大勝隼雷其餘王就. ...
好人c 發表於 22-1-2014 03:10

我平時就係大勝 但考慮到我一定用bg11做開頭 其他人就一開始拎隼雷
我除番條數就覺得好似只係少勝
通常都係我打左250k 第2名隼雷打180k左右
除番bg11 我會覺得係少勝 不過可能你準確d 其他人都係信你比較好

另外因為我認為沒什麼地圖可以超過100m 所以只係測試101m外的射擊

樂古付件我無用過 唔知係咩
回復 支持 反對

回復 6# 好人c

1780?!
你肯定無打錯數字?!?!
回復 支持 反對

抽左40個都唔中野...........................
想中電鋸...
回復 支持 反對