打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中帖] 徵整sd gundam online私,服

招人幫手開私,服
wts:62857941
回復

回復 1# qq7788

sd1屍服印象中已經有人開左啦喎
回復 支持 反對

回復 2# 聶羅阿瑪特

邊有啊,都GG曬啦,唔係咩?
回復 支持 反對

1.香港沒有SD私.服
2.傳聞大陸同韓國好似有私.服(不清楚,好有可能係假的)
   即使係真的,我地唔識人都係無得玩(因為侵權不能公開玩)
3.整私.服預左會被bandai告侵權(無人冒險,要上法庭)
4.之前龍珠ol關服,一直話出私.服,講左3年都仲等緊
5.討論私.服的請係sd whatsapp群招人(記住要低調)
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... 4580&extra=page%3D1
回復 支持 反對

香港好似無+1
回復 支持 反對

回復 3# kou236

我指哥個係大陸吧,nakuz版都有開post話上年10月11月會開

後尾點就唔知了...可能宜家執左都唔出奇=-=
回復 支持 反對

回復 6# 聶羅阿瑪特

不要盡信baidu貼吧,大陸很多騙子,說好的私.服審批中?現在2016快3月了
不過之前都看到有人真心想整私.服,但見sd2岀pvp大改革就全部停工
(我指的是公開的私.服, 至於那些不公開的私.服是一個迷?)
SD2連SD1的舊玩家也吸引不到,何況新玩家?

以cso,cso2作例子,遊戲方法一樣,但cso2的2字代表進化,
畫質靚左,模式多左,玩家充滿期待,但也代表cso就汁

睇下sd1同sd2, sd2本來遊戲方法係RPG game個D禁123456岀固定技,
但完全唔受歡迎,bandai為左吸引SD1舊玩家,出pvp同將sd2所有野強行改到似SD1
但最失敗係改得唔拖唔水,只看靜止的遊戲圖片的話,我會說:這看來不錯
但問題係這是一隻動態遊戲,看那打擊動作是TM的「流暢」!!!
SD2的岀路係改善流暢度,唔改我唔會玩
回復 支持 反對

nice
回復 支持 反對

回復 7# billson

sd2我估其實原版都有諗住出pvp既,因為有腦都諗到齋玩任務實執硬

我估韓方一開始係諗住出住任務吊下胃口,慢慢出pvp常規,再出死競等模式

因為死競哥種模式其實街機都有

其實sd2一開波個方向真係錯曬,睇得出韓方一開始想將sd2打造成街機版

但封測十居其九都係sd1玩家,劣評一面倒,結果改下改下

由淨得任務模式既時候收集下數據/玩家意見~粗略咁免強咁整左個pvp

相信在玩家持續鞭策改進之下,maybe有一天會好玩過sd1
回復 支持 反對